"Shvatila sam da je muž sa mnom iz koristi..." – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Shvatila sam da je muž sa mnom iz koristi…”

Polako sam se spuštao ljubećije po stomaku. Imala je čvrst i utegnut stomak. Kad sam došao do njezine pice bila je već sva mokra. Lizao sam ju žestoko i brzo. Samo mi je stiskala glavu rukama i sve jače i jače stenjala. Nakon par minuta vrisnula je i zgrčila se. A iz pice je poteko mlaz po meni. Bacila me na krevet i rekla

– “ovo mi je trebalo, hvala ti” al sad si ti na redu.

Počela ga je lagano drkat i lizat. Ubrzo jebio cijeli u njenim ustima. Toliko me palilo to njezino pušenje kao da sam u sedmom nebu. Netom prije svršavanja je prestala kao da je znala. Legla je na ledja podigla noge meni na ramena i rekla. Ovako me jebi, to mi je najbolja poza i najviše svršavam dok je do jaja u meni. Tako se i dogodilo nakon sam 5 minuta dva puta je svršila i to jako jako glasno. Zatim se okrenila na stomak. Raširila guzove i rekla. Stavi ga u guzu nisam ga tu dugo imala. Ostao sam iznenađen jer ga još nikad nisam stavio u “drugi razred”.

Počeo sam polako da joj ne razvalim guzu odmah. Uhvatila me za jaja i rekla samo polako dok ne udje do kraja. Jako je cvilila i stenjala a iz pice je curilo kao slap. Nakon par minuta sam ju počeo žestoko jebat a ona je vrištala što od boli što od ugode. Uspio sam izdržat još malo i reko joj da ču svršit. Samo se osmjehnula i rekla napuni mi guzu toplom spremom ali ostavi i za gutanje nešto.

Eruptirao sam u njoj a ona je u tom trenu počela svršavat skupa sa mnom. Poslije toga je uzela kurac u svoja usta i počela žestoko pušit. A tako je to dobro radila da nakon samo par minuta i druga erupcija kreće ali u njezinim ustima. Sve je progutala uz veliki osmjeh na licu. Ostali smo zagrljeni u krevetu i zaspali. Ujuto popili kavu i polako put Zagreba. Za mene je ovo bilo nezaboravno iskustvo.

Nako sto smo se pozdravili u Zagrebu razmjenili smo brojeve. Zali smo se tu i tamo nač pa poseksat na brzinu. Ali s vremenom smo zahladili odnos jer se udala. Al ostaje jedno lijepo sjećanje na ovaj stroj od žene a ujedno i “krštenje” kabine…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt