"Shvatila sam da je muž sa mnom iz koristi..." – Ispovesti
Ispovesti

“Shvatila sam da je muž sa mnom iz koristi…”

Shvatila sam da je muž sa mnom iz koristi… Udata sam i imam dvoje djece, ali sa vlasnikom firme u kojoj radim sam iz koristi i to već 5 godina, naravno tajno. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao moj muž u mojoj kancelariji. Zaboravili smo zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio.

Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da na razdvoji… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada stala pred njega i pljusnula mu šam,ar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo.

Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi.

Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem.

On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega.

BONUS EROTSKA ISPOVEST:

Seksi stoperka mi se odužila u krevetu

Bilo je ljetno doba, ja sam ostao bez posla i nisam se baš trudio pronaći drugi. Nakon nekog vremena pročačkam po oglasima ali većinom su svi poslovi vozača. Pošto sam imao sve kategorije položene iz vojske odlučim se za taj posao, te pošaljem par zamolbi. Nakon obavljenih razgovora i par odbijenica dobijem posao u jednom većoj prijevozničkoj firmi. Bilo je zanimljivo putovat po europi i svidjelo mi se. A najviše stoperke.

Pošto nisam imao curu mogao sam što god hoću. Jedne hladne jesenjske večeri dok je kiša ljevala ko iz kabla, primjetim siluetu čovjeka na cesti. Usporim malo i vidim da stopira. Odlučim povest jadnika jer je vrijeme katastrofalno vani. Kad su se otvorila suvozačeva vrata ukazuje mi se gospođa svojih 40-ak godina mokra do kože. Skinula je jaknu i ljepo kulturno pozdravila. Pitala me dokle idem. Odgovorio sam joj da idem za Zagreb pa u Austriju.

Rekla je super jer i ona bi trebala prijevoz za Zagreb.

Odmah sam oj rekao da neću stići doči večeras i da moram prespavat, al da se ne brine jer cu joj nač prijevoz do Zagreba. Upalio sam grijanje na najjače da se ugrije a ujedno i osuši mokru odjeću. Nakon par sati ugodnog razgovora stali smo na odmorištu i rekao sam joj da dalje nemogu. Pošto sam bio gladan pitao sam je hoce li vecerat samnom. Pristala je.

Nabrzinu sam skuhao nesto jer restoran vise nije radio. Nakon vecere mi kaze kako je umorna i da najradije nebi nikuda dalje. Ponudio sam joj da prespava u kabini posto sam imao dva kreveta, a drugi je bio slobodan. Odmah je pristala uz veliki smješak na licu. A ni ja nisam mogao odolit takvoj curi jer je bila bomba. Duga kovrčava plava kosa, visoka skoro kao i ja. Ogromne sise, izražena guza i predivne vitke noge. Ko ju nebi u kabini.

Nakon par minuta razgovora obukao sam se za spavanje. A ujedno dao i njoj čistu i suhu odjeću za spavanje. Dok se presvlačila pokušao sam ne gledat u nju ali to je bilo nemoguće. Primjetila me i samo se nasmijala. Legli smo svako u svoj krevet i nakon par minuta dolazi pitanje.

-Jel ti se svidilo to što si vidio?

Pa moram ti priznat da nisam ostao hladan kad si se presvlačila i da mi je puno toga palo na pamet. Za sekundu je bila u mom krevetu.

Zagrlila me i tiho šapatom rekla “hvala ti na svemu ovom” te me poljubila. Nakon toga sam eksplodiro i počeli smo se strasno ljubit. Skidala je ona mene i ja nju. Za par trenutaka smo bili goli oboje. Počeo sam e ljubit od vrate pa polako niže i niže. Bradavice su joj se ukrutile i to me jako palilo. Na njima sam se zadržao par minuta a ona je samo tiho uzdahnula i nesto mrmljala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt