PREVARILA SAM nesposobnog muža invalida, ponosna sam na sebe! – Ispovesti
Ispovesti

PREVARILA SAM nesposobnog muža invalida, ponosna sam na sebe!

Kako počinje i kako se desi nekome ljubav? Ugledamo nekoga, dopadne nam se izgled ili ako smo u društvu s njim pa nas očara svojom pričom ili karakterom onda kažemo da se rodila ljubav.

Pa onda period zaljubljenosti i zaslijepljenosti kada je sve ružičasto,pa brak ,pa strast i uživanje u svakom trenutku zajedničkog života.

Pa ako je sve ovako, zašto onda dođe do preljube? Zašto su tako česte prevare u braku-pojedinačni “izleti” ili čak dugotrajne “paralelne” veze?.

Šta se to desi u ljudima, postanu li tako hrabri ili su bezosjećajni?. Ranije su to bile glasine koje su onda počinjale da kruže po ulici, u krugu prijatelja ili rodbine i tako su se otkrivale duple veze. Danas je to puno lakše i brže zahvaljujući popularnosti društvenih mreža, lakše je kontrolisati prepiske, objave i fotografije svojih partnera.

A onda i veliko pitanje-kako postupiti kada otkrijete da vas partner vara? I tu su reakcije različite. Neki bez riječi napuštaju vezu, neki se svađaju i međusobno optužuju a neki opet oproste i nastavljaju dalje.

Evo jedne priče u prilog prethodnoj konstataciji. Dvoje su bili u jednom skladnom braku dugo godina a onda je on imao tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je ostao 100% invalid. Bio je vezan za invalidska kolica i potpuno je bio upućen na pomoć supruge koja ga je ga vodila doktoru, kupala, hranila.

Naravno da je to naporno, svakodnevna njega i to što se sve vrtilo oko njega a ona je sa svojim željama i potrebama ostala po strani.

A onda se upustila u jednu avanturu–bio joj je potreban muškarac da se opet osjeti ženom, voljenom i ljubljenom. I kako je poslije priznala, ne kaje se, jer je konačno opet osjetila kakav je to osjećaj biti voljena i biti pored pravog muškarca koji može da zadovolji njene potrebe. Kaže da je to ne čini lošom osobom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt