“Nikad me vise nije bilo sram” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Nikad me vise nije bilo sram”

Krenuo sam sa Tanjom, seli smo u kola, a ona mi je dala ukrasnu kesicu sa dezodoransom unutra. Nisam mogao da verujem koliko sam glup poklon dobio, ali sam se ipak osmehnuo Tanji i zahvalio se. Ona se sva radosna nasmešila i rekla da joj je drago što mi se dopada poklon. Nisam ni slutio šta me čeka, ali je Tanja, kurvica moja lukava, vrlo dobro znala šta će mi prirediti…

Kada smo ušli u lift Kaćine zgrade, Tanja se odmah bacila na posao. Otkopčala mi je šlic i počela da mi ga liže; ja sam usput zaustavio lift i osetio kako mi kita ulazi duboko u Tanjino grlo. Dok mi ga je sisala, mislio sam da ću svršiti, ali je odjednom prestala. Brzo je obrisala usta, a ja sam stavio mokar kurac u gaće i bio van sebe.

Ušli smo u Kaćin stan, njih dve su se izgrlile, a ja onako zblanut i napaljen, na brzaka sam krenuo da poljubim Kaću u obraz. Kako sam joj se približio, stavila mi je jezik u uvo i počela da mi otkopčava šlic. Dok mi ga je vadila iz gaća, krenuli smo da se ljubimo, a onda me je gurnula na kauč. U tom momentu i Tanja i Kaća su krenule ustima na moju pretvrdu kitu i počele da se ližu jezicima preko mog glavića. Bio sam u raju, ovo je bio najbolji poklon ikad…

Najzad, obe su se sasvim skinule, Kaća je oborila Tanju na kauč pored mene i zabila joj glavu među noge. Počela je strasno da liže Tanju i naguzila se, čekajući da joj dođem sa leđa. Nisam ni sekund čekao i krenuo sam da prelazim jezikom preko Kaćinog dupeta, ljubio sam tu veliku čvrstu guzicu i zabadao joj jezik duboko u pičku. Nakon toga sam joj nagurao kitu brzo i jako sve do kraja. Bila je jako uska, dok sam gurao, mislio sam da ću je napuniti za sekund. Ipak, počeo sam jako da je krešem i, van sebe od napaljenosti, gledao sam je kako liže Tanju.

Nakon toga, promenili smo pozu, Tanja mi je sela na kurac i počela, mokrom olizanom pičkom da me jaše iz sve snage. Kaća mi je sela na facu, a ja sam joj grickao guzove i lizao pičku i čmar što sam jače mogao. Kada sam osetio kako Tanja svršava i kako joj se pičkica steže oko mog glavića, eksplodirao sam. Tanjina pica je bila prepuna, sperma joj je klizila niz butine, a Kaća joj je prišla i lizala sa butina moju spermu.

U jednom momentu, Kaća je tražila Tanji da joj istisne moju spermu iz pičke u usta i Tanja je ustala na kauč, Kaća je bila ispod njene pičke otvorenih usta i čekala da počne da curi. Kad joj je napunila usta, Tanja se sagla i počela strasno da se ljubi sa Kaćom. Gledao sam ih kako su musave od moje spreme, ležao sam srećan…Shvatio sam šta znači da se osećaš kao jebeni car.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt