“Nikad me vise nije bilo sram” – Ispovesti
Ispovesti

“Nikad me vise nije bilo sram”

Prošle godine u toku odnosa sa devojkom, nestade struje u celoj kuci. Mi tako goli, ležimo zagrljeni i čekamo da struja ponovo dodje, kad moja devojka capi me tamo dole i krene prema “njemu” taman što ga stavila kada mama i tata upadaju sa baterijskom lampom u sobu, i zatiču nas dvoje na gomili.

Dva dana im nisam smeo na oči, jeo u gradu, i spavao kod devojke. Izbegavao sam da budem u njihovoj blizini, samo prođem kroz kući kao duh. Devojka ne dolazi više kod mene od blama a mene izjeda blam da se pojavim pred roditeljima.

BONUS ISPOVEST:

DANAS MI JE BIO DIVAN DAN: Trojka s ribom i drugaricom za rođendan!

 

Sa Tanjom sam u vezi oko šest meseci, jako sam zaljubljen, ali ona to koristi da me iskoristi. Drži me stalno u nekom gardu, tera me da ludim za njom. Čak i kad sam sam kod kuće, gledam njene slike i drkam kao besan bar tri puta dnevno. Kada se konačno vidimo, ja sam van sebe, želim je, a ona, znajući to pipka me gde najviše želim, mazi me po kurcu i govori najprljavije stvari koje jedva čekam da čujem.

Inače, Tanja je visoka crnka, ima duge razvijene noge i tribal tetovažu na listu. Ima poveće grudi koje joj malo vise i tamne sitne bradavice koje obožavam da grickam. Ono što najviše volim kod Tanje je njena obla, jaka guza, koja mi jedva staje u šake dok mi seda na kurac.

Na moj rođendan, pozvao sam je da odemo na neku klopu, pa da svratimo do mene posle. Nisam ni slutio kakav me rođendanski poklon čeka…

Kad smo se našli Tanja mi je rekla da je zaboravila da je trebalo tog dana da se nađe sa drugaricom Kaćom, pa mi je predložila da zajedno svratimo do nje. Malo sam se smorio jer nisam hteo da slušam ženske priče, a takođe i zbog toga što sam, napaljen ko ker, jedva čekao da ga konačno smestim u Tanju.

Kaću sam znao samo iz viđenja. Znam da je bila visoka lepuškasta riba sa jarkom crvenom kosom i izvajanim nogama, koje su neretko bile deo svake prljave maštarije. I pored toga, koliko god da je bila zgodna, znao sam da će se zapričati sa Tanjom, a da ću ja sedeti kao mutav po strani i zamišljati kako ih krešem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt