Komšinica mi ogrebala auto – Ispovesti
Ispovesti

Komšinica mi ogrebala auto

Bilo je to otprilike pre mesec dana neko je zvonio na vrata. Otvorio sam i video komsinicu koja je se udala pre sest meseci, ima 23god. Rekla mi je da je prilikom parkiranja zakacila moj auto. Sisli smo ja i ona i moja supruga da pogledamo i stvarno ogrebotina na kolima. Dogovorili smo se da nadoknadi stetu kad bude mogla.

Proslo je nekih 15 dana ja sam bio kuci, zena na poslu a dete u skoli, culo se zvono, otvorio sam vrata i video komsinicu rekla je, komsija donela sam ti pare. Pozvao sam je da udje. Sedeli smo i pricali uz kaficu, pogled mi je lutao ka njoj, srce pocelo brze da lupa.

Pokusavao sam to da prikrijem i primetio sam da je ona provalila o cemu se radi i sve cesce je bacala pogled. Na kraju sam joj rekao ,izvini komsinice ne znam sta mi je. Nasmejala se i rekla mi i ja imam iste probleme samo kod mene se ne primecuje. To me je ohrabrilo ustao sam i seo pored nje na trosed, i … nismo se mogli kontrolisati.

BONUS ISPOVEST:

 

MOKRA I NAPALJENA: Stenjala je glasno dok sam jezikom obrađivao njenu mačkicu…

 

– Svastika me je ceo dan izbegavala. Međutim iskoristio sam priliku dok je žena otišla u radnju i priđem joj pitam je: Da li je od nečega sramota. Da se može ponositi svojim telom. Da extra izgleda. Onda sam je uhvatio za sise i rekao da nikad nisam video lepše i da bih dao sve na svetu da ih probam. Ona se ukočila. Kasnije pred spavanje svaka je otišla u svoju sobu a ja sam ostao u kuhinji gledati tv. Tamo u neko doba ulazi ona. Kaže da je žedna i nasula je vode i dođe da sedne.

Usput i da zapali jednu. Na sebi je imala svilenu spavaćicu ispod koje su samo se tange ocrtavale. Hteo sam svašta da probam ali nisam znao kako da počnem, pa sam joj rekao da sedne pored mene. Nije ni došla, a ja sam je odmah uhvatio za sise i rekao lud sam za njima. Onda joj spustio ramenice i kao dete počeo ih sisati pri čemu sam spustio ruku na njenu nogu i lagano se približavao njenoj ribici. Osetio sam njene uzdahe i video da joj se to sve sviđa. Odmah sam je okrenuo svukao tange i zaronio u njenu ribicu. Samo je teško uzdisala. Kada sam jezikom prelazio po njenoj mačkici bila je sve glasnija i glasnija. Vidim da joj se sviđa pa sam počeo da je grizem, a onda sam se spustio niže. Bila je sva mokra. Napaljena. Pa sam ustao svukao bokserice i uzeo je za glavu. Lagano je prislonila mog pitona na jezik i lizala kao nijedna pre. Bila je neiskusna ali meni se to sviđalo. Onda mi kaže da je još nevina.

PROČITAJTE JOŠ: NEZABORAVNO ISKUSTVO SA MOJOM ŽENOM: Povukao sam joj gaćice dole a ona se, kao i uvek opirala da ih skine prvi put!

Rekao sam joj da će tako i ostati, pa sam se opet vratio na njenu picu i nastavio je lizati i prstima je masirati. Onda sam ustao i prislonio joj ga na guzu i pokušao da uđem ali nije moglo bila je ukočena. Onda sam uzeo neku kremu i počeo je masirati. Nakon malo vremena uspeo sam. Glavić je nestao u njenoj guzi. Onda sam gurao dalje i dalje na šta je ona uzdisala. Kada je stao ceo počeo sam udarati neki lagani ritam. Uživala je i vlažila sve više. Napomenuo sam je da ne sme biti glasna, ali kada je počela svršavati počela je da pušta krikove na što sam odmah reagovao i stavio joj ruku na usta pri čemu sam počeo brži ritam i nabijati ga dublje u nju. Nisam dugo izdržao pa sam svršio u nju. Izvadio sam ga onda je ona počela dirati. Mislila je da mi ga puši, ali sam joj rekao da imamo još dana. To je trajalo nekih godinu dana dok nas žena nije uhvatila kako se jebemo. Bila je iznenađena i ljuta.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt