Vidio sam u njoj nešto što drugi nisu – Ispovesti
Ispovesti

Vidio sam u njoj nešto što drugi nisu

Vidio sam u njoj nešto što drugi nisu… Kad sam bi jako mlad, zaljubio sam se u jednu djevojku koju niko nije htio ni pozdraviti. Ne baš lijepa, neuredna, iz jako siromašne porodice, ali ja sam vidio u njenim očima nešto što drugi nisu. Kada sam počeo da sa njom izlazim, svi su mi se smijali, govorili svašta, kako će mi djeca biti “lijepa” na mamu, ma svašta, ali ja nisam posustajao i moja ljubav prema njoj je bila sve veća. Godine su prolazile, mi smo se i vjenčali, a isklučivo zahvaljujući meni i mojoj upornosti od nje sam napravio pravu damu.

Prvoklasna odjeća, šminka, operacije zuba, na kraju krajeva silkone je ugardila na moju inicijativu. Sve sam dao za nju i uspio sam i mnogo mi je drago, ali mojoj sreći je kraj došao kada je ona postala to što je sada.

Prije par dana sam otišao po nju na posao, obzirom da je bilo veliko nevrijeme, a kada sam došao pred kapiju firme vidio sam kako ona zagrljena ispod kišobrana sa šefom trči prema njegovom automobilu. Sve bi bilo uredu, ali oni su se odvezli u suprotnom smjeru od našeg naselja. Mjesecima radi prekovremeno i jada se na šefa kako je iskorištava. Ne znam šta da učinim.

BONUS:

5 stvari koje ga (možda) neće dovesti do vrhunca, ali će mu svejedno opasno goditi!

Oprez! Listu uzmite s dozom rezerve jer je ipak svaki penis drugačiji, a što bi značilo da jedan te isti dodir ili pokret ne odgovara apsolutno svakom penisu ovog svijeta. Ali da je jako velika vjerojatnost da će ipak odgovarati gotovo svakome, je! Možda ga neće dovesti do vrhunca, ali će mu itekako goditi!

1. Korištenje jezika tijekom blowjoba. Ukoliko je njegov penis ekstra senzibilan, lickanje penisa vjerojatno će ga potpuno izludjeti, bilo da ga golicate cijelom dužinom ili da se bavite tek glavićem koji sadrži najviše živčanih završetaka.

2. Igranje s njegovim bradavicama. Neki frajeri ovo mrze iz dubine duše. Niste li sigurni kako vaš dragi diše po tom pitanju, prolazite prvo prstima preko njih, a onda ih krenite nježno ljubiti i možda čak lagano grickati. Njegova reakcija jasno će vam dati do znanja želi li da nastavite ili želi zaboraviti da se to ikad dogodilo. Ako mu paše, znate da ste pronašli još nešto što će ga uzbuđivati dovoljno da se njegov penis ne osjeti zapostavljenim.

3. Intimna masaža. Skinite se, zgrabite super mirisno ulje, psihički se pripremite na čišćenje i pranje posteljine koje će uslijediti nakon toga, a zatim se bacite na trljanje i masiranje svakog centimetra njegovog tijela. Seksi je, zabavno je, i jaaaako je dobar osjećaj.

4. Za promjenu, isprobajte njegovu tek petu omiljenu pozu. Svaki frajer, pa tako i vaš, ima par poza koje mu garantiraju ultimativno zadovoljstvo, a ima i onih koje su mu zanimljive ili drage, ali su ipak manje drage od onih drugih. Malo za promjenu isprobajte i njih, on će svejedno uživati. Pa pobogu, seksate se, zar ne?

5. Igrajte se prstima, posvuda. Krećite se prstima po njegovom tijelu – usnama, prsima, grudima, bradavicama, trbuhu, penisu, bedrama… Ne, to neće biti dovoljno da postigne orgazam, ali garantiramo da će uživati u svakom dodiru.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt