IZREĐALI SMO SE NA NJ0J: Brutalno rázv*ljivánjé Nene je trajalo dugo! Trudili smo se ko će jáče da joj záv*čé! – Ispovesti
Ispovesti

IZREĐALI SMO SE NA NJ0J: Brutalno rázv*ljivánjé Nene je trajalo dugo! Trudili smo se ko će jáče da joj záv*čé!

Ja sam ološ. Stvarno! Beskorpulozni gad koji je spreman da gazi preko mrtvih da bi došao do cilja.

Ipak, ono što mi niko ne može osporiti je da sam sposoban da napravim lovu i namirišem, zbarim i strpam u krevet dobru ribicu. Neki bi rekli da lova i seks idu jedno sa drugim i … bili su u upravu.

Na svu sreću, shvatio sam to na vreme i vrlo rano krenuo da u svojim hotelskim sobama organizujem orgijanja za poslovne partnere i lokalne moćnike, i time sebi osiguram mesto na mapi krupnih kapitalista.

Ništa bolje nego kad se novi poslovni kontakt i masan ugovor podmaže vrelom pičetinom. Na žalost, godine čine svoje i kada zagazite duboko u sedmu deceniju života, ni viagra ne pomaže uvek.

– Gospodine Stanisavljeviću, stigao je gospodin Žarković.

– Neka uđe Milice. Hvala.

Momir Žarković je bio moj dugogodišnji prijatelj kako privatni tako i poslovni. Ista generacija, isti pogledi na život, ista strast prema ženama. Od starta smo se skapirali i izgradili jedno pouzdano partnerstvo.

– Gde si matori jebaču? Šta si ga ufitiljio? Ajde glavu gore. Došao sam da rešimo onu parcelu. Organizuj sutra poslovnu večeru, sredi apartman za kasnije, dovodim sa sobom novu sekretaricu, pička ipo, oduševićeš se kad je budeš video.

– Ma daj bre čoveče, ima godina kako mi se nije digo, gotovo je sa time više.

– Nisi ti upoznao Nenu, veruj mi otkako sam je zaposlio izdrkam ga bar dva puta dnevno. Znaš da te nikada nisam zajebao kad su ribe u pitanju.

– Ajd nek ti bude. Sutra u 7.

– Pozovi zamenika gradonačelnika i inspektora Mišu, nek se još jednom kod nas omrsi pred penziju. Trebaće nam da nam osiguraju posao.

– Dogovoreno.

I zaista, Nena je bila prava seks bomba. Atraktivna crnka u ranim četrdesetim, vitka, negovana. Uska haljina uz telo i dubok dekolte “prekriven” zlatniim lancem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt