MOJA VRELA KOMŠINICA! Nisam verovao da sve ovo zna! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

MOJA VRELA KOMŠINICA! Nisam verovao da sve ovo zna!

Raskopčao sam joj belu košulju koja je predivno mirisala na svež ženski znoj, a njene zrele, bele grudi su počele da se tresu u ritmu jebanja. Mojoj sreći nije bilo kraja, u toj pozi sam mogao da ližem njena stopala, da jebem predivnu ribu i da rukama držim i mesim predivne sise.

Pumpao sam je tako pola sata i kada sam osetio da ću svršiti, odvojio sam se od nje i svu svoju spermu polio po uzdignutim stopalima.

Promenili smo pozu i sada je ona sedela na mom kurcu, opkoračivši me tako da nisam mogao da mrdnem, osim da je odozdo nabijam kurcem, što sam i činio. Video sam po njenoj grimasi da uživa u mom dugackom i debelom vršnjaku. Mazio sam joj belu, mesnatu guzu sto sam više mogao a ustima sam jednu pa drugu bradavicu sisao kao malo dete.

Vise nisam mogao izdržati i sav moj beli nektar sam joj sasuo u pičkicu. Pali smo oboje na krevet, onako znojavi i umorni. Ostavio sam je na krevetu onako oznojenu i punu sperme, da nam donesem neko piće.

Vratio sam se viskijem i seo u fotelju.

– Dodji izmedju nogu i počni da pušiš! Odmah!

Ona skliznu do mojih nogu i svojim mesnatim usnama obuhvati moj kurac i sočno ga usisa do ždrela.

– Puši ga do kraja – rekao sam i uhvatio je za glavu da bih mogao da napravim ritam kakav hoću.

Osećao sam da radi jezikom po mom kurcu koji je pulsirao. Kurac je sa zadovoljstvom muljalja po ustima, lizala ga od korena do glavića, pa prelazila na jaja koja je usisavala. Jednom rukom mi je mazila stomak, dok je drugom drkala kurac. Ubrzo sam joj sasuo svoju vrelu spermu u usta. Sisala je kurac neko vreme dok nije isisala i poslednju kap!

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt