Jesu li ovo najveće grudi u HR: Zagrebačka influencerica se ne srami svoje "BUJNOSTI" – Ispovesti
Zanimljivosti

Jesu li ovo najveće grudi u HR: Zagrebačka influencerica se ne srami svoje “BUJNOSTI”

ZAGREPČANKA S GOTOVO 300.000 PRATITELJA NA INSTAGRAMU ZAINTRIGIRALA SVJETSKE MEDIJE: Kaže da ogromne grudi ima zahvaljujući debljanju

Claudia Rivier, 25-godišnja influencerica i OnlyFans zvijezda iz Zagreba, nedavno je privukla pažnju svjetskih medija jer tvrdi da su njene obline potpuno prirodne.

Naime, djevojka kaže da su za njeno ogromno poprsje zaslužni samo kilogrami koje je godinama nakupila. “Kad sam bila mlađa, imala sam vjerojatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakve naznake grudi”, ispričala je za Claudia za Daily Star.

Nekoć je imala C košarice, a iako su joj grudi ogromne, razmišlja o dodatnom povećanju. “Nisam još bila na nikakvom zahvatu, no razmišljam o ugradnji implantata u grudi”, priznala je influencerica.

Svjesna je da će mnogi pomisliti da se radi o suludoj ideji jer je njeno poprsje već dovoljno veliko. “Svaki put kad smršavim, gubim dio grudi. Ako ikad smršavim, sigurno ću operirati grudi”, naglasila je.

Rivier na Instagramu prati gotovo 300.000 korisnika, a gotovo svakodnevno padaju prosidbe. “Volim i cijenim svakog svog pratitelja i kada vidim njihov komentar ili poruku, to zagrije moje srce”, rekla je influencerica.

Na OnlyFans platformi za odrasle ima preko 35.000 pretplatnika, a za svoj sadržaj naplaćuje 3,60 funti (31 kunu). “Uvijek naporno radim i dajem 110 posto od sebe u tome i to mi se vraća”, zaključila je Claudia koja nije htjela otkrili koliko zarađuje mjesečno.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt