“Moj muž je previše zainteresovan za komšinicu” – Ispovesti
Ispovesti

“Moj muž je previše zainteresovan za komšinicu”

“U braku smo skoro dvije godine, oboje radimo i fino zarađujemo. Skoro godinu dana plaćamo jednu komšinicu da nam kuha.

U početku je to bila idealna kombinacija. Ona živi sprat iznad nas i smatrala sam je kao jeftinu pomoćnicu, da ne kažem sluškinju, ali… u posljednje vrijeme moj muž sve više razgovara o njoj, njenoj ukusnoj hrani, kako je sposobna i tako to, a ja što radim od jutra do mraka i što zarađujem 100 puta više od nje, to nikada da pohvali.

Iskreno počinje mi sve to ići na živce, a i plašim se, šta ako se zbog proklete hrane zaljubi u nju, jeste da je starija 4 godine od mene, ali, muškarci su čudo. Razlozi zbog kojih se zaljubljuju su morbidni.

Zbog toga sam počela njegove porcije da dodatno začinjavam, nekada so, nakada biber, ljuta papričica i sl. Čisto da mu malo pokažem da naša sluškinja i nije baš savršena.”

BONUS ISPOVEST:

 

SPUSTILA MI JE PANTALONE I GAĆE U JEDNOM POKRETU: Zgrabio sam je za grudi jednom rukom, a drugom za glavu koju sam zabacio nazad

 

Nisam dugo uspevao da nađem posao, naročito u struci, pa sam kao najbolji student na Pravnom fakultetu i postdiplomac držao privatne časove. Bio sam registrovan na svim sajtovima za privatnu nastavu, međutim najveći broj studenata javljao se za časove po preporuci prijatelja. Tako je devojka mog najboljeg drugara nekom prilikom preporučila mene svojoj najboljoj drugarici Svetlani koja se silno mučila sa predmetom na četvrtoj godini.

Nije trebalo puno da uspostavimo kontakt i dogovorimo saradnju. Svakako, iz čiste znatiželje potražio sam je među drugaricinim prijateljima i na moje iznenađenje devojka je izgledala sjajno. Imala je nešto posebno skriveno iza sanjivog pogleda. Ipak, iako sam bio zainteresovan, nisam se grejao uopšte, prvo zato što sam zauzet, drugo zato što iz iskustva znam da devojke neuporedivo drugačije izgledaju uživo.

Dogovorili smo se da časove držimo kod nje. Pojavio sam se u dogovoreno vreme na prvom času. Otvorila je vrata i zaista je izgledala kao na fotografijama, ako ne čak i daleko lepše i izazovnije. Ne preterano visoka, ni vitka, ali prelepih očiju, blistavo belog osmeha, prilično velikih grudi i oble guze. Ipak, način na koji je pričala je bio poseban – tiho, zavodljivo, nežno, ali opet tako sigurno.

Budući da je bila nekoliko godina starija od mene, imala je potrebu da uspostavi kontrolu nad časovima, što joj ja nikako nisam dozvoljavao. Žestoko sam zaveo disciplinu, postavio distancu i autoritet. Savršeno je prihvatala sve sto smo radili i mislim da je to bilo presudno za ono što je usledilo. Posle par održanih časova, zakazali smo novi za vikend. Otišao sam kod nje, a ovoga puta dočekala me je u beloj širokoj košulji prilično raskopčanoj.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt