Gledao sam snaju – Ispovesti
Ispovesti

Gledao sam snaju

Gledao sam snaju… Sinoć sam je krišom gledao snaju kroz ključaonicu dok se tuširala. Otišao sam u svoju sobu i par minuta nakon toga moja snaja je usla kod mene.

Ništa nije govorila, samo se uvukla u moj krevet, srce mi je tako tuklo da sam mislo da ću da um.em, bio sam u tom trenutku najsretniji čovjek, a onda je u sobu ušao moj brat.

Osjećaj sreće se pretvorio u neviđenu tugu, strah živi pakao. Želio sam da nešto kažem, ali nisam imao glasa, a onda je sve nestalo, bukvalno, probudio sam se sav znojan i poprilično mokar.

BONUS ISPOVEST:

Skočio mi je kao kost. Bila je zadovoljna izgledom mojeg mačora, želela ga je u sebi – sve je ona videla, sve je osećala: osećala je moj miris…

Bilo je proleće davne 1971. godine. Radio sam sa grupom učenika, a njihova učiteljica, žena srednjih godina me promatrala sa strane. Večernji su sati, a ja još imam snage igrati se sa učenicima, onako punom parom. Gledala je i govorila; hura za energiju! Već joj se tada u očima vidjela neka kemija, naravno u odnosu prema meni – oči su joj svetlucale, pomamno me gledala. Već je tada imala plan za mene. Pošli smo naveče na spavanje u drugu zgradu, udaljenu 400-stotinak metara od zgrade gde smo se zabavljali sa decom.

Izašli smo vani, bio je mrak. Ja sam stavio ruku preko njezina desnog ramena. Ona se okrenula prema meni i krenula sa svojim usnama prema mojim – i tada smo se poljubili prvi puta, lijepo u usta, onako strastveno. Bilo je lepo osećanje za mene i nada da će me ova žena večeras “usrećiti”, da će biti možda moja, da će… Išli smo dalje. Još smo se nekoliko puta poljubili, ali taj prvi je bio poseban, jer je ona to očito željno čekala.

Došli smo u drugu zgradu. Ja sam predložio da izađemo malo vani. Pristala je, ali samo par minuta. Za to vreme smo se toliko puno puta poljubili, da je nemoguće izmeriti. Meni se dobrano podigao kurac, ona ga je osetila u dodiru uz mene, u donjem njezinom dijelu tijela, što ju je dodatno stimuliralo, razdraživalo. Onako stojeći, ljubeći se i mazeći, svršavala je. Bila je strastvena ljubavnica, iskusna u ljubavi, “onim stvarima”. Znala je kako iz muškarca izvući ono što želi. To je meni doduše i trebalo, mladom i neiskusnom. Rekla je: idemo u zgradu, čekaju nas djeca, ne želim da bude problema. Obišli smo djecu prije spavanja. Došli smo u njenu sobu. Seli smo na njen krevet. Opet smo se počeli strastveno ljubiti, maziti. Rekla je: znaš, ondje dolje sam svršila kako si me lepo ljubio. Ma, gde si naučio tako lijepo ljubiti? Nisam ništa odgovorio, već sam je nagnuo i položio na krevet. Legao sam onako u odeći na nju. Ona je lagano raširila noge, kao da je već spremna za jebanje. Imala je obučenu trenirku, ispod hulahopke, pa gaćice. Ležao sam na njoj ljubio je, a ona je meni uzvraćala poljupce, mazila me po leđima, širila noge, uzdisala. Bilo je sve jasno – večeras će biti moja, bit će jebačine. Veselio sam se pri pomisli da ću jebati jednu lijepu, ugodnu i dragu ženu srednjih godina, da ću guštati u njezinom zagrljaju, jebanju. Nakon nekoliko “pokreta”, ja sam predložio: ajde skini malo ove pantalone od trenirke! Nije se ni trenutka premišljala, jedva je dočekala malo inicijative od mene. Skinula je, ali ne samo hlače, nego sve. Ostala je gola u donjem dijelu tijela: ugledao sam je golu, videlo se sve i njena mala nežna pička. Izgledala je pohotna, očekivala je da joj ga što pre uvalim. Ostvaruje se moja nada i želja – draga i ljupka gospođa je spremna da budem njen, da je jebem to večer. Ja naravno nisam ostao po strani, već sam skinuo sa sebe sve. Skočio mi je kurac kao kost. Bila je zadovoljna izgledom mojeg kurca, makar je bila noć – sve je ona videla, sve je osećala: osećala je moj miris, moj tvrdi kurac kojeg je želela imati u sebi, osećala se moju želju da je zajašem, da je dobro izjebem. Prišao sam joj, ona je raširila noge, nežno me primila na sebe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt