Zaista se grozim kad pomislim da me neko prati – Ispovesti
Ispovesti

Zaista se grozim kad pomislim da me neko prati

Zaista se grozim kad pomislim da me neko prati… Spavam pored prozora i sinoć sam kao i obično spavala bez ičega na sebi. Međutim, kada sam se probudila oko 2h vidjela sam čovjeka da me gleda sa mog prozora… bukvalno metar od mene. Tada sam uključila blic na telefonu i kada sam osvetlila prozor odjednom je nestao.

Brzo sam se obukla i probudila majku da joj kažem da se neko šunja oko mog prozora… odmah smo izasle iza da provjerimo da li nekoga ima i međutim manijak je već bio pobjegao. Ovaj slučaj prijavili smo policiji, a tada sam doživjela još veći šok.

Prvo su me pitali da možda sve nisam umislila, a onda su mi rekli da spavam u odjeći i da sam na neki način sama kriva. Očigledno da policija neće reagovati…. Baš se grozno osjećam kada pomislim da me neko više puta gledao bez odjeće dok sam spavala

BONUS ISPOVEST:

 

Ona se i dalje trlja o moj nabrekli palamar… Mislim da mi nikad u životu nije bio ovako dignut. Kao da sam popio magične pilule za potenciju

Ne mogu da kažem za sebe da sam neki napasnik ili seksualni manijak. Imam neke seksualne ispade s vremena na vreme, ali to se uglavnom svodi na voajerisanje. Volim da gledam zgodne i lepe devojke uvek i svuda. Međutim, ova priča je malo drugačija.

Svakog dana idem na posao busom 84 od Zemuna do Zelenog venca. Retko kad se nešto, vredno pomena dešava na toj liniji. Bude tu i tamo par zgodnih cica i to je sve.

Jednog jutra, bila je neobično velika gužva u autobusu. Ušao sam na zadnja vrata. Posle dve stanice, putnici koji su ušli nakon mene su me priklještili i nisam imao kud. Ni napred ni nazad. Autobus se sve više i više punio. Postalo je neizdrživo.

Primetim ja, da je ispred mene jedna starija gospođa. Koliko sam mogao da vidim otpozadi, bila je fino sređena, frizura, garderoba, a i lepo je mirisala.

Nisam nešto posebno zainteresovan za starije gospođe jer sam relativno mlad. Imam 35 godina. Uglavnom me zanimaju devojke mojih godina ili malo mlađe. Da li je zbog parferma ili nečeg drugog, ali prilično sam se zainteresovao za ovu matorku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt