DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala

Onda sam je podigao sa poda, i naguzio je preko stola. Pička joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela. Ušao sam u nju od pozadi naglo, žestoko divljački. Jauknula je jako kada ga je osetila celog. Tucao sam je žestoko šamarajući joj guzove, širio sam joj dupe rukama a plug je poigravao u njenom čmaru dok sam žestoko prodirao u njenu pičku. Izvadio sam ga, okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je karam zverski štipajući joj bradavice i stežući joj sisetine ogromne. Ubijala se i dahtala kao luda, uživala je. Pljuvao sam joj u usta i lupao lagane šamare.

– Uhhh kuretino moja, kako si dobra… nisi svesna šta te sve čeka sa mnom.

Promenili smo pozu. Rekao sam joj da me zajaše dok ja ležim na podu. Navijala se na kurac žestoko. Kako je dobro mešala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guzove i gurao i vadio plug u čmar. Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam ustao, uhvatio je za kosu podigao do kurca i svršio joj u usta jako. Nikada tako nisam svršio. Mlazevi sperme su šikljali po njenom licu, kosi, ustima, spuštali se niz njeno telo. Gutala je kao luda.

Iscrpljeni smo bili oboje. Očistila se i obukla šorčić a košulju je onako poderanu nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.

– Bila si dobra večeras, jako sam uživao.

– Ovo je bilo… nemam reči, pokidao si me!

– Jel ti se svidelo?

– Još uvek ne mogu da se osvestim od utisaka. Šta si mi sve radio… Ali da, uživala sam.

– Tek ćeš uživati, ovo je samo početak… Ajde beži sada, javiću ti se.

Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće…

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt