DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala

– Droljetino jedna – rekao sam i udario joj šamar po sisama.

Zatim sam uzeo štipaljke sastavljene metalnim lancem i stavio joj na bradavice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio štipaljku na bradavice.

Skinuo sam joj šorčić i tange. Ostala je samo u štiklama i rastrganoj košulji. Bilo je vreme da pored štipaljki ubacimo još neku igračku u igru. Uzeo sam bič. Lagano sam je udarao po sisetinama, jauknula je blago. Počeo sam sve jače da udaram a onda naglo prestao, skinuo joj štipaljke sa bradavica, uzeo par kockica leđa i masirao joj bradavice… Kao da je u tom trenutku osetila neko olakšanje. Rukom sam joj prešao preko pičke. Uh koliko je bila vlažna.

– Raširi noge fukso!

Jedva je stajala, jer je jedva prstima dohvatala patos al je ipak uspela da raširi noge tako. Uzeo sam opet bič i lagano je udarao po unutrašnjoj strani butina. Kružio sam oko nje, udarao je po guzi, nogama lagano, a onda je iznenada udarim jako po pici. Nastavio sam u tom ritmu da je udaram bičem sve dok joj butine nisu postale mokre od sokova iz pičkice koja se cedila jako. A onda opet uzeo led i masirao joj vreli klitoris njime. Kliknuo sam ispred nje i počeo da joj ližem picu lagano.

Related Articles

Uvijala se i dahtala kao luda. Prešao sam iza nje. Lagano se naguzila, izbacujući guzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju. Raširio sam joj guzove. Uh kako lepa mali ružičasti čmar je imala. Odmah sam počeo da ga obrađujem jezikom. Gurao sam joj prst u dupe, pa jezik, naizmenično. Rupica joj se širila i sužavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u dupe. Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trljao pičku jako, jako brzo. Dahtala je otvorenih usta a ja sam joj pljunuo par puta u usta.

Bilo je vreme da pređemo u drugu fazu igranja. Skinuo sam se. Kurac mi je već uveliko bio dignut i tvrd. Odvezao sam joj ruke i skinuo povez sa očiju. Onako sva ubalavljena, sa razmazanom šminkom po licu i plugom u dupetu, jedva je stajala ali nije skidala pogleda sa moje nabrekle kite. Drkam ga lagano ispred nje smeškajući se.

– Hajde klekni sada govno jedno malo kurvinjsko. Ti bi ga pušila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to.

Sada ću da te jebem u ta usta balava do granice gušenja. Čim sam joj to rekao uhvatio sam je za kosu i udario joj par laganih šamara dok je klečala ispred mene. Pljunuo sam joj u usta i naglo, brutalno sam joj nabio ceo kurac u usta. Progutala je svih 19cm kurčine, krkljala i balavila nemoćno sve dok ga nisam izvadio, pustio je da dođe do daha a onda opet isto. Jebao sam je divljački u usta čupajući je za kosu. Balavila je na sve strane.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt