DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala

Kako je objasnila drugarici da je udara po dupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog dupetu sa tragovima prstiju na koži, uz poruku “ti si lud, ali mi se jako sviđa sve ovo”.

Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavala sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dođe kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.

– Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?

– Da.

Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dođe do vrata rećiću joj da stane. Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam skretao pogled sa njene savršene okrugle, malo veće guze, obučene u kratak tesan, šorčić bele boje koji je ocrtavao tange. Gore je imala košulju isto tako bele boje, ali kratku, svezanu iznad stomaka, koji je bio potpuno go, sa pirsingom u pupku. Dubok dekolte, velike sise i podignute. Njen taman ten je u tom mraku sa vrlo malo svetlosti izgledao još jebozovnije. Duge preplanule gole noge sa visokim štiklama naterale su me da joj udarim šamar po dupetu, ne baš jako ali taman toliko da ispusti blagi jauk iz usta.

Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisicama i lagano ih dizao u vis, zatežući konopac sve dok ruke nisu bile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako je u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos. Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena… Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stežući, jezikom sam joj prešao preko usana:

– Ti si mala prljava kurvica…

Rekao sam joj to i počeo da je ljubim divljački pohotno… Sisao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i dahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji a onda sam joj i brus isekao između sisa.

Uh kako su joj bile ogromne sisetine, sa malim bradavicama, preplanule. Prestao sam da je ljubim. Stajala je tako zadihana dok joj se sa usta cedile bale na sise.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt