DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala – Ispovesti
Ispovesti

DUBOK DEKOLTE, TESAN ŠORC, VISOKA ŠTIKLA: Napenalio sam klinku da je jedva stajala

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio seks. Sve je bilo na blic. Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.

– Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblačiti ispod. Želim da se tako slikaš na javnim mestima i šaljes mi te slike.

– Daj bre, kako ću tako da idem skoro gola po gradu, primetiće neko.

– Ne interesuje me to kučko. Uradi šta sam ti rekao inače ću te žestoko kazniti.

Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadiže suknju na ulici, tako da se vidi obrijana pičkica, pa onda se guzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi. Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na WC šolji u nekom kafiću i nabija prste u pičku. Nisam joj rekao da sme to da radi, ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.

– Šta radiš to kurvo? Jesam li ti dozvolio da maziš pičku i guraš prst u nju? Je li droljetino? Pričaj…

– Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam napaljena, znaš koliko sam vlažna, ne mogu više.

– Ni reč više da nisam čuo. Idi kući odmah, i pozovi jednu od drugarica da krene sa tobom. Hoću da je teraš da ti ona udara 10 jakih šamara po dupetu, da ti guzovi pocrvene. Slikaj ih i pošalji mi. I da znaš da je ovo jako blaga kazna, a sledeći put kad budeš uradila nešto na svoju ruku, biće mnogo, mnogo bolnije i žešće.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt