“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem”

Jedva sam dočekao da ugledam to telo, okrenuo sam je preko stola, i onda čvrstog ugurao duboko i grubo u njenu vrelu pičku, sviđelo joj se, čule se tiho aahhhhhh… Uhvatio sam je čvrsto za guzu, moja dugačka batina je prodirala sve dublje u njenu vrelu utrobu, stegla je što čvršće, moja jaja su lupala po njenim usnicama. Prijalo joj je da je samo govorila:

– Hoću još, jebi me!

Mislio sam da ću polomiti sto, jebao sam je grubo, navlačio je za kosu, vrištala ja, moj debeli glavić se širio u njenoj vrloj pički i prodirao duboko u nju, stezao je za njene čvrste grudi i nabijao uz moju nadignutu kurčinu sve dok nisam osetio da ću da svršim, povukao sam je za kosu, približio sebi, nastavila je da ga puši i nabija njene usne preko mog glavića dok sam joj usta punio vrelom supermom, po koja kap je i procurila niz njene grudi, i to je vešto pokupila prstima i počela da ih liže. To me je još više napalio.

Okrenuo sam je na leđa, i primetio da je u torbici koja je spala sa stola imala vibrator, uzeo sam ga naslonio na njene usnice, nabijo moju debelu kurčinu koja je još bila čvrsta, taj prizor me je palio mogao bih da je punim satima, njene usnice su bile umazane od njenih sokova, moj kurac je pobeleo od nabijanja, dok sam joj ga nabijao silno i jako da su se moja jaja lepila za njenu guzu, uzdisala je j govorila:

– Jebi me, jako! Jebi me stoko napaljena…

Prijalo mi je da me ta jebuljica tako zove, razvaljivao sam je, nabijao najgrublje što sam mogao, vrištala je čulo se kroz celu firmu, sokovi iz njene pičke su se slivali niz njenu guzu na sto, njena pičkica je uživala da oseti moj vreli kurac duboko u njoj, njen umazani vibrator koji nisam mogao više da držim na njenom klitu sam gurnuo u njenu guzu, osetio sam da se odupirala ali nije htela da prestane. Začuo sam glasno:

– Aaaaaa…

Ali je nastavila govoreći:

– Jebi me, jebi meeeee!

Počela je da steže svoju rupicu kao da će ga odkinuti, osetio sam pritisak iz njene vrele pičke, njen vibrator je vireo iz njene guze primila ga je celog, svršila je jako, glasno, njeno telo je treperilo, njena pička se još uvek skupljala a vreli sokovi su lili iz njene pičkice i slinili niz vibrator koji je bio u njenoj guzi.

Svukao sam je sa stola na stolicu i nabi joj ga onako umazanog od njene pičke u njena usta, gutala ga je, nabijala duboko u svoje grlo, ta slatka jebačia je izgledala sada kao prava kurva koja obožava kurac, i kao da samo o njemu misli, uhvatio sam je za kosu, i nabijao što jače sam mogao u njeno grlo.

Osetio sam da ću da svršim, uhvatio sam ga jednom rukom, i nasloni na njene usne, moja kurčina je špricala spremu po njenom usnama i licu, slivala se po njenom telu, sokovi njene pičke i moje spreme su se pomešali na njenim usnama, oblizivala se jezikom i rekla da obožava novo radno mesto. Kaže da pre toga nije bila ljubitelj da prima u guzu ali joj se ovog puta sviđalo. Izgledalo je kao da ni dvojica ne bi mogli da je zadovoljimo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt