“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem”

I otišao sam u WC. Osetio sam da mi se kurčina polako ukrućuje ali je u nogavici našao mesta. Ali pomislih ne verujem da je to ona primetila. Vratih se nazad za sto, i ne mogu da se skoncetrišem na posao. Ta plavušica, mlada, njena figura je bila vitka, grudi izbačene, guza zategnta, redovno sa tangicama. Počeo sam da ga diram preko nogavice, prijalo mi je. Zapitao sam se kako da joj opet priđem, palilo me je. Prišao sam vratima ona više nije tipkala. Pričala je na telefon, ali veom tiho tek da se čuje.

– Znaš kako sam vlažna, dođi mi sada, ahhhh jedva čekam da te opet osetim.

Širila je noge sve više, stenjala, i govorila kako obožava kad je trener tuca posle treninga. Njeni uzdisaji su bili duboki, i teški, počela je da mrmlja dok nisam vidio da se je stresla. Izvadila je ruke ispod stola, prsti su joj se sijali, polizala ih je i rekla mu da jedva čeka da ih on poliže drugi put. Taj prizor me je zapalio, pre nego što je spustila slušalicu ušao sam u njenu kancelariju, stavio prst na usta i rekao samo:

– Shhhhhh.

Dala mi je osmeh i rekla na telefon:

– Jebaču moj moram da idem sada žurim kući!

Pre nego je mogla išta da kaže, prišao sam joj zakoračio je kako je sedela izvadio moju već nadignutu kurčinu. Uzeo sam je za onu ruku kojom je drkala svoju vrelu macu, i počeo da ližem njene prste. Iste sekunde mi je prišla usnama, i počela da mi ga puši, ahhhhh kao da mi to nikad niko nije radio. Gurala ga je duboko u svoje grlo, prijalo mi je, njene usne su stezale moj glavić, a jezikom je kružila oko moje velike kurčine i gledala me pravo u oči sa blagim osmehom.

Jedva sam dočekao da ga izvadi, digao sam je na radni sto, stavim njene noge preko mojih ramena i vidim tu vrelu pičku. Bila je sveže obrijana, mirisala i željna mog jezika, privukao sam joj guzu ka sebi, stego je čvrsto za guzu, nešto je palo sa stola al… Bila je vlažna, raširio sam njene vrele usnice i jezikom prešao uz njen sada napaljeni klit, uzdahnula je duboko. Njene vlažne usnice su se topile u mojim ustima dok sam ih sisao i vrhom jezika drkao njen klit.

Uzdisala je duboko, stezala je ivice stola dok sam ja pokušavao što dublje da uđem u njenu vrelu rupicu sa mojim jezikom i da je jebem dok se njeni vreli sokovi slivaju niz moje usne. Počela je da steže njen mišiće, osetio sam brze uzdahe, njena vrela i vlažna pička bila je sva potopljena u sokove dok nisam osetio da je uzdahnula duboko…

– Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…

I osetio sam kako se njene noge grče na mojim ramenima, nisam hteo da prekidam nastavio sam i dalje da sisam njene usnice dok jednim prstom ulazim u njenu vrelu pičku, uzdigao sam se uz njeno telo. Lizala je onaj prsta koji sam izvadio iz njene vrele pičke kao da je htela još osetio sam da steže svoje noge i da taj orgazam još traje. Ali nije htels da odustane, kao da je htela je još da joj ližem pičku jer je to obožavala. Opet sam se spustio do njene vrele i vlažne pice ovog puta sam ugurao i drugi prst u njenu pičku rekla mi:

– Lud si! Moraćeš ovo stalno da mi radiš!

Meni nije smetalo, nastavio sam da joj nežno grickam usnice i klit dok joj duboko nabijam dva prsta, ovog puta je bila glasnija, sisao sam njene usne i razvlačio ih mojim usanam, onda vrhom jezika pritiskao čvrsto i kružio oko klita. Nije dugo trebalo, prstima sam osetio kako joj se pička grči, a ona je sve glasnije i glasnije kroz zube ponavljala da hoće još.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt