“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem” – Ispovesti
Ispovesti

“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem”

Muž me je ostavio zbog mlađe klinke, radim stresan posao i tražim bezobraznog tinejđžera da mi skrene misli… Ja sam usamljena mamica u najboljim godinama za onu stvar. Posao mi je naporan i pomalo stresan i ne vidim drugi način nego da orga.mima i bezobraznim kuckanjem skrenem sve to sa uma.

Muž je otišao sa mlađom i ostavio me sa malim detetom pa sada nemam ni ono malo odnosa koji sam imala sa njim. Nikada nije bio dobar u krevetu i zaista ne vidim na koju foru je upecao tu klinku…. ali nećemo o njemu. Da li sam spremna za nove veze i avanture? Ne znam, za sada ne… ali odnos mi fali, svakog minuta sve više… i moguće je da čim se pojavi onaj pravi da ću rado da raširim noge i sednem mu u krilo kako bi ušao u mene do kraja!

Najčešće mast..biram tako što nalepim svoj veliki di.do za pločice tuš kabine i jašem ga dok voda kaplje po meni. Zamišljam da je to pravi nekog punoletnog tinejdžera koji je neiskusan i kojem sam prva koju je probao. I da, dok ga jašem, on me naziva nevaljalom mamicom JE to, to su moje fantazije…

BONUS ISPOVEST:

 

PREKOVREMENI RAD NA KOLEGINICI Ni nas dvojica nismo mogli da je zadovoljimo

 

Nikad nisam voleo prekovremeni rad imam 27 godina i volim da se izgubim čim se završi radno vreme. Radim u kancelariji, dugo sam za kompjuterom, ali to veče sam morao da ostanem jer sam papire sređivao za sastanak. Devojka koja se skoro zaposlila u firmu radila je papire, vodila knjige…

Izgledala je prelepo. Čuo sam od kolega da je trenirala karate, plavuša, sa mnogo dobrom guzom i prelepim sisama. Nije puno pričala, ali video sam da obožava pažnju. Zezali smo se ali je sve bilo strogo poslovno. Samo je pre jednog sastanka pomenula da voli svog trenera sa karatea jer je u veoma dobroj kondiciji i namignula mi.

To veče ostali smo sami. Čuo sam kako je kuckala na kompjuteru. Bilo je to više nego uobičajno kao da se dopisivala sa nekim. Prošao sam pored njene kancelarije kao da šetam ka WC-u, i vieh da je naglo trzla ruku iz suknjice, i pitala:

– Zar si ti još tu?

Pravio sam se blesav i rekao:

– Ma ovi papiri, glupi nikad ih završiti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt