RAZBUCAJ JE MALENI! Udovica sam, već dugo nisam osetila mlado meso u sebi – Ispovesti
Ispovesti

RAZBUCAJ JE MALENI! Udovica sam, već dugo nisam osetila mlado meso u sebi

Leto na Jadranskoj obali, uparvo paklena vrućina. Znoj. Užareni asfalt. Odvratno.

Mislim da je neverovatno što i zašto ljudi iz fino klimatizovanih država skupo plaćaju da bi gostovali u ovom našem užarenom kotlu, da bi se kupali na prekrcanim plažama koje neizdrživo vonjaju od najrazličitijih krema protiv sunca, protiv zračenja, protiv ovoga i onoga… Manje više, te su kreme protiv svega za što, u krajnjoj liniji, ti primitivni turisti skupo plaćaju.Odvratno.

Ja sam se, međutim, fino smestio. Udovica, mamina prijateljica, ima luksuznu vilu na obali, vilu prepunu klima uređaja, jasno, i veliki frižider pun hladnih pića. Kada me pozvala da onde letujem, nisam mogao da odbijem. Bila je to za mene savršena prilika da se izležavam u hladu, pijuckam hladan gazirani sok i s gađenjem gledam masu koja se u daljini očajnički bori za centimetar mesta na uzavrelim plažama. Legao sam tako, jutros, u udobnu ležaljku na velikoj terasi, pripremio zalihu hladnog pića i prepustio se polusnu. Nakon nekoliko minuta, pridružila mi se i udovica – sela je u ležaljku pokraj moje i nasmešila mi se:

– Uživaš?

– Vrlo – klimnuo sam oduševljeno glavom.

Udovica je bila relativno mlada žena, ranih tridesetih godina, preplanule puti i vrlo, vrlo slobodna u oblačenju. Posmatrao sam je ispod oka – obukla je samo crne tange i dramatično preusku belu majicu, pod kojom su se ocrtavale napete bradavice. Posmatrao sam njene duge noge i obrise pozamašnih, čvrstih grudi pod tankom majicom. Posmatrao sam kako se presijava njena tamna koža, vlažna od nekakve kreme, posmatrao sam njene prepone, njene rumene usne. Posmatrao sam i zaboravio na samokontrolu. Penis mi se ukrutio i poprimio više no zametne dimenzije – svakako dovoljno primetne da bi se njen pogled prikovao za nabreklinu na mojim kupaćim gaćicama.

– Imaš veliki kurac – rekla je mirno, kao da govori o najbanalnijoj stvari na svetu.

Ostao sam začuđen.

– Znaš – nastavila je.- Već dugo nisam osetila mlado meso u sebi. Već dugo me niko nije žestoko pojebao, tako žestoko da vrištim od užitka, da se raspametim i upijem svaku kap vruće sperme. Predugo!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt