NESTAŠNA STUDENTKINJA JE KASNILA NA ISPIT: Morala je da zadovolji profesora! – Ispovesti
Ispovesti

NESTAŠNA STUDENTKINJA JE KASNILA NA ISPIT: Morala je da zadovolji profesora!

Cupkala sam nervozno nogom u prepunom tramvaju, očekujući da se konačno upali zeleno na semaforu i nesretno vozilo konačno stigne do stanice. Ne mogu verovati da debelo kasnim na posljednji ispitni rok iz kolegija o novim političkim ideologijama. I još nosim seminar koji sam trebala predati pre tri nedelja, no, kakva već jesam, nije mi se dalo napisati ga na vreme. Naravno da sam smislila više nego dobar izgovor, no kod mog omiljenog profesora izgovori nisu puno važili. Možda će kratka suknjica s razrezom preko bedara i duboki dekolte biti bolji argument meni u prilog.

Naime, od prvog predavanja zarekla sam se da ću pojebati profu, pre ili kasnije. Sada mi je bila zadnja šansa da ispunim taj svoj važan fakultetski zadatak. Žurno sam koračala prema univerzitetskoj zgradi, visoke potpetice otežavale su mi hod, a brzi koraci podizali su moju ionako minijaturnu suknju. Stigla sam do ispitne sobe gotovo sat nakon početka roka i uočila jednog kolegu koji je upravo izlazio.

“Gde si ti zapela? Profa se već sprema, ja sam bio posljednji.”

Ubrzala sam korak, uspravila se i isprsila te ušla u profesorsku sobu.“

“Dobar dan, izvinjavam se što kasnim. Morala sam da vozim brata na kontrolu kod lekara. Imate li još nekoliko minuta da me ispitate?”, govorila sam u dahu, zatvarajući vrata za sobom.

Tip me ali baš pogledao, od glave do pete, smešeći se. Inače, ima četrdesetak godina, seksepilnu bradicu i još privlačniji osmeh. Naočare s ludim žutim staklima popravio je na nosu i ponudio mi da sednem.

“Kolegice, ne znam je li to moguće? Prijavnice sam već predao u studentsku službu.”

“Molim vas, ispitajte me… zasigurno ovo složeno gradivo znam dovoljno dobro” ustala sam i približila se njegovom naslonjaču u koji je udobno zaseo.

Naslonila sam guzu na radni stol, bedro mi se pokazalo kroz prorez suknje, i bez razmišljanja položila sam njegovu ruku na svoju butinu, očekujući reakciju koja je uslijedila u obliku maženja i gnječenja moje natkoljenice.

“Okrenite se, kolegice” rekao je strogo profesorski, pa sam ga bespogovorno poslušala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt