Da li žene s godinama postaju bolje ljubavnice? – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

Da li žene s godinama postaju bolje ljubavnice?

Seksološkinja i autorka mnogih knjiga, Trejsi Koks, tvrdi da žene jesu bolje ljubavnice što su starije, a da muškarcima godine nisu bitne, ono što ih privlači jeste izgled.

Rezultate ovog istraživanja objavio je i “Daily Mail”, a u njima stoji da muškarcima zapravo nisu važne godine žene, te da oni pažnju pre svega poklanjaju izgledu.

Koks zaključuje da žene s godinama postaju bolje ljubavnice jer tačno znaju šta rade, a to može da se pripiše iskustvu. One lako preuzimaju glavnu ulogu, ne žure se, glasno kažu šta im se sviđa, samouverene su i nije im nelagodno da daju uputstva, piše Ordinacija.hr.

Tokom istraživanja, grupa od 20 ispitanih muškaraca birala je fotografiju žene u četrdesetim godinama navodeći da im je ona najprivlačnija, premda su se među fotografijama nalazile i slike znatno mlađih žena. Stoga, ako imate 40 godina i bez partnera ste – ne paničite, poželjne ste!

BONUS ISPOVEST:

MATORKINJA ZA TROJICU KLINACA Kada su videli glatni brežuljak, odmah su počeli da je grickaju

 

Biba T. iz sparnog je hodnika izišla na usijani asfalt. Zatvori oči, raširi ruke, protežući se, i duboko udahne vrući vazduh. Vrisne od zadovoljstva. Spuštene glave prilike na kamenom zidiću podigoše se zbunjeno je gledajući, ali se odmah spustiše pokušavajući uhvatiti zadnje ohrabrenje pred ispit iz beleški pred sobom. Njihovi problemi za Bibu su sada predstavljali daleku prošlost. Nekoliko minuta pre, Biba je postala akademski građanin.

Biba nasmejano skine sako sivoplavog kompleta, ostavši u suknji do kolena i svilenoj beloj bluzici, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi nesputane grudnjakom. Što se Bibe tiče, grudnjak je bio u grupi nepotrebnih odevnih predmeta. Volela je dodir tkanine na goloj koži. Imala je osetljive bradavice i trenje tkanine o njih lagano bi je uzbuđivalo. Bez izuzetka.

Svaka košulja, bluza ili majica na Bibi je izgledala pripijena, barem broj manja nego što je doista bila. Bilo je dovoljno već počela da kruži ili zatresti dojkama ispod odeće da pred sobom zamisli ljubavnika kako ih nežno miluje. Kad bi čeznula za čvršćim i grubljim dodirima, na golo telo navukla bi kožnu jaknu ili košulju od krutog trapera. Osim toga, nije imala potrebe za bilo kakvim pomoćnim sredstvom za podizanje ili učvršćenje grudi, sila teže nije imala nikakav uticaj na njih. Razlog zbog kojeg je, ipak, u javnosti morala da nosi nosi grudnjak bili su mačoidni mužjaci. Oni koji kad ugledaju ženu bez grudnjaka odmah misle kako su naleteli na radodajku.

U redu, neka misle što god hoće, ali problem je u njihovom ponašanju i njihovim tvrdim šupljim tikvama. Biba svakako ima potrebe za seksom, zdrave i obilne, otvorena je za seksualne igre i fantazije, ponekad i na samoj ivici perverzije, ali ne uvek i ne sa svakim, a pogotovo ne s narcisoidnim dripcima koji si utvaraju da devojka mora biti toliko srećna zato što su svrnuli pogled na nju da odmah širi noge. I još bi im morala biti do groba zahvalna za tih tridesetak sekundi, jer celi seksulni odnos tim mačoidima svodi se na “kurac unutra, kurac napolje”.

Jednom, u autobusu, u vreme gužve, stajala je na platformi u sredini autobusa, kose zadignute u konjski rep. Na sebi je imala mini suknju i pripijenu majicu tankih naramenica, što je otkrivala poprsje i leđa, do visine grudi, bila je bez grudnjaka i gaćica. Seksepilna odeća i izgled – svakako. Ali, Biba bi imala seksi izgled i u džaku za brašno. Osim toga, bilo joj je udobno ovako odevenoj. Topli vazduh penjao joj se uz noge. Treskovi i vibracije autobusa prenosili su se na celo njeno telo izazivajući u njoj spolno uzbuđenje. Zatvorila je oči, osećajući vlaženje u međunožju, bujanje grudi i ukrućivanje bradavica koje su vidljivo napinjale majicu. Otvorila je oči kad ju je nečija ruka pograbila za brežuljak među nogama, istovremeno se svom težinom navalivši na nju, nabijajući je do bola leđima na rukohvat.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt