Još uvek mislim da sam sve sanjao – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Još uvek mislim da sam sve sanjao

Imam utisak da nisam ni počeo, ona je već svršila kao luda, što sam ja iskoristio da promenim pozu. Legao sam kraj nje, ubacio joj kurac u pičkicu otpozadi, ali sam je okrenuo maksimalno ka sebi. Izvadio sam joj maramicu iz usta, uhvatio je za kaiš oko vrata i privukao je ka sebi. Lica su nam bila na milimetar jedno od drugog. Oči su joj bile pune suza, šminka razmazana, ali Gledala me je prkosno pravo u uči, ali sam ja još drskije držao pogled i jebao je u pičkicu. Podigao sam joj tanku majičicu i spustio joj brus, a onda joj stisao sise i počeo da ih balavim. Grudi joj nisu bile posebne, ali bradavice ogrugle i ogromne. Dobro sam ih natopio pljuvačkom, a onda sam počeo da joj šamaram sise. Ne znam zašto sam to uradio. Jednostavno jesam i već nakon četvrtog šamara, Branka je počela da svršava opet ovog puta uz glasan uzdah i zapomaganje da ne vadim kurac i ne prekinem joj orgazam koji je duuugo nailazio.

– Hoću da sednem na kurac, molim te hoću da sednem na kurac…hoću da te dobro pojašem…molim te – ponavljala je.

Seo sam i pustio je da me opkorači, a zatim i da se natakari na moj kurac. Kada je skliznula do kraja, počela je da meša i to vrlo žustro, a ja sam je uhvatio za vrat lagano je stezao i udraio joj šamar. Suze su joj krenule opet, ali se još jače i brže nabijala. Bila je nemoćna jer su joj ruke i dalje bile vezane njenim kaišem iza leđa. Privukao sam je držeći je za vrat i počeo da je ljubim, a onda je opet udaljio i udraio joj šamar. Opet sam je poljubio, pa joj udario šamar. Opet, šamar, pa sam je poljubio, a ona se samo uz glasne uzdahe nabijala na moj kurac. Opet sam je udaljio, udraio joj šamar i kako je orgazam počeo da mi nailazi, šakom sam počeo da joj gužvam lice i da zapinjem kukovima odozgo guajući još dublje kurac u njenu pičkicu. Međutim, ona me je preduhitrila i svršila opet kao luda.

Skinuo sam je sa kurca, bacio na sedište, popeo se iznad nje, opkoračio je preko grudi i dao joj kurac koji je sa zadovoljstvom počela da balavi. Međutim, to je išlo sporo, zato sam je uhvatio za glavu i počeo da je jebem u usta. Davila se, krkljala, ali ga ja nisam vadio. Samo sam pumpao i ubrzo joj sasuo nekoliko ogromnih talasa sperme u usta. Bukvalno je prelivalo, ali nije me zanimalo, čak sam joj zatvorio nos i rekao da guta. Jedva je progutala , a onda mi dobro olizala i očistila kurac koji je vidno bio crven od grubog seksa..

Odvezao sam je, upalio cigretu i ponudio joj. Bukvalno se tresla od zadovoljstva, ali oduševljena i nasmejana …poljubio sam je u obraz, pa u usne, uzvratila je dugo i nežno…

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt