Još uvek mislim da sam sve sanjao – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Još uvek mislim da sam sve sanjao

Počeo sam da se otkopčavam u jednom trenutku, međutim ona je tu stala i rekla da dalje nećemo jer ona, znate, ima dečka. Ljubljenje i vatanje je jedno, ali seks je sasvim nešto drugo. Potpuno sam ignorisao to što govori. Skinuo sam kaiš. U sred rečenice sam je prekinuo poljupcem na koji je uzvratila, a ja sam joj polako prebacio, zatim i zakopčao kaiš oko vrata.

Pogledala me je žudno, ali nastavila je da negoduje. Nisam se obazirao već sam joj hitro otkopčao njen kaiš sa pantalona i izvukao ga. Bio je jako tanak tako da sam joj bez problema prebacio ruke iza leđa i vezao ih vrlo čvrsto.

Spustio sma je sa haube i zavukao joj prste u pantalone, pa gaćice. Bez ikakvog uvoda ugurao sam joj srednji prst u pičkicu i dobro je izjebao njime brzo, a onda ga izvadio, olizao ga. Podigao joj pantalone, otvorio vrata pozadi i rekao joj da ulazi odmah. Krenula je po komandi, ali neodlučno, stoga sam je uhvatio za vrat otpozadi i bukvalno je onako malu ubacio pozadi na sedište. Upala je potrbuške, a ja sam prešpao na mesto vozača. Otvorio sam vrata na strani gde joj je bila glava, povukao je malo ka meni, izvadio kurac i počeo da joj ga trljam po licu, neuspešno pokušavajući da joj ga uguram u usta koja je čvrsto držala stisnuto.

Udario sam joj šamar. Odjednom, bez upozorenja. Pa, još jedan, a nakon što sam joj kaiš oko vrata pritegao još malo, zinula je i isplazila jezik ka mom kurcu.

– Šta ćeš s tom jezičinom – pitao sam je, na šta je ona jedva čujno rekla „daj mi kurac“. Viknuo sam “jače” i udario joj još jedan šamar. „Kurac…daj mi kurac“ mrimljala je ali sada glasnije.

– Ne može – rekao sam joj. -Sada ja neću. Hoću nešto još bolje.

Ušao sam u auto sa druge strane, spustio joj pantalne i gaćice vrlo lako i brzo. Seo sam na sedište, opkoračio je, rekao joj da skupi noge dok je ležala na stomaku i u jednom potezu sjurio joj kurac u balavu pičkicu tako zguza. Stavio sam joj maramicu u usta, uhvatio je za kaiš oko vrata i počeo da je jebem vrlo jako i vrlo brzo. Moj kurac je samo nestajao u njenoj potpuno glatkoj pičkici, a muda su mi udarala o njenu guzu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt