Još uvek mislim da sam sve sanjao – Ispovesti
Ispovesti

Još uvek mislim da sam sve sanjao

Još uvek mislim da sam sve sanjao… Pre nekoliko dana u toku noci cujem neku buku. Negde oko 3 ujutro. Pomislim mozda je neko od ukucna otisao do wc-a.

Prodje 20 min i dalje se nesto cuje. Izadjem polako iz sobe i sidjem na donji sprat, kad vidim svoju sestru u dnevnoj sobi kako u mraku jauce, pomislio sam da se nije povredila, ukljucio sam svetlo sestra je lezala na kaucu…

U.rao sam se kad sam video da sestra za koju sam mislio da je to radi, brzo sam joj prisao uhvatio za kosu i udaio samar, tata, maama, kada su čuli galamu brzo su sisli dole kada su videli sestr mama i tata su krenuli da biju mene i sestru, ne razumem zasto mene nisu mi rekli razlog, pobegao sam u sobu i jos uvek mislim da sam sve to sanjao.

BONUS ISPOVEST:

 

Molila me da JOJ GA DAM! U jednom potezu sam se SJURIO U NJU!

 

Moja i Jelenina zajednička prijateljica Branka je konačno u srećnoj vezi. Zaista je zadovoljna i pošto se jako dugo znamo oboje se radujemo zbog toga. Međutim, vrlo je interesantno, Branka o kojoj nikad nisam razmišljao na taj način postala mi je neviđeno seksi od kako se smuvala sa svojim dečkom. Nisam mogao da se ne zapitam kako i zašto, ali ubrzo sam skontao odgovor.

Branka je apsolutni seks manijak, obožava kurac i to nikad nije krila. Voli da bude izjebena, napušena, iskorištena na sve moguće načine, poželjno vezana, pa čak i izudarana dobro. Jednom rečju voli da ima dominatnog muškarca koji je ubija od kurca i koga boli uvo kako se ona oseća u tom trenutku. E sad, to sam oduvek znao, ali Branka nikako nije bila moj tip, a iskreno ni ja njen. Ipak, kako se smuvala sa njim, budući da je dečko sjajan, ali suviše mek i dobar, znao sam da onoga što želi nema i to me je apsolutno izluđivalo. Nebrojeno puta sam otkinuo Jelenu od kurca misleći baš na Branku.

Dodatno me je izluđivalo to što se, po sopstvenom priznanju, tu i tamo povatala sa nekim. Ništa seks kao, već samo da malo prošara jer tvrdi da tada svog dečka još više voli i želi.

Jasno vam je da smo se posle svega par dana nas dvoje povatali prvi put. Izašli smo na piće, cirkali, smejali se, a onda se na haubi mog auta vrlo lepo pohvatali.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt