Zanosna crnka ponosno pokazuje savršene obline (FOTO) – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

Zanosna crnka ponosno pokazuje savršene obline (FOTO)

Viktoria Kay je danas poznati fitness model i video blogerica u Los Angelesu u Kaliforniji.

Dok je bila djevojčica ona je uživala u sportovima, a omiljeni joj je bio tenis.

Ona je kasnije u životu razvila veliku strast za modelingom, te je kao tinejdžerka sanjala o tome da jednog dana bude profesionalni model. Tek kada se u 21. Godini preselila u Ameriku ona je počela ostvarivati snove.

Nakon nekoliko godina, Viktoria se uspješno proslavila kao fitness model. Ali ona se tu nije zaustavila. Tada je napravila svoje online profile i počela dijeliti svoj uspjeh sa svojim sljedbenicima. Uskoro je dobila veliki broj pratioca, te je postala poznata ikona fitnessa i na Instagramu.

Viktoria Kay danas živi i radi u Los Angelesu u Kaliforniji, ali porijeklom je iz Europe. Rođena je u Budimpešti u Mađarskoj, a odrasla je u Njemačkoj. U mladosti i tokom adolescencije Viktoria je bila izuzetno atletska osoba. Mnogo godina je trenirala tenis, sve do sredine fakulteta.

Viktoria je pored svog zanimanja za sport bila i velika ljubiteljica modeliga. Ovo je postalo još izraženije kako je odrastala. Shvatila je da želi da se bavi modelingom, te je odlučila da se preseli u Los Angeles kako bi pronašla bolje mogućnosti za svoju karijeru.

Prvih nekoliko godina u Sjedinjenim Državama Viktoriji nije bilo lako. Kao stranac suočila se s mnogim problemima, kao što su slabo poznavanje engleskog jezika, upoznavanje novih prijatelja i život u novom okruženju. Međutim, Viktoria je bila ustrajna. Imala je cilj da uspije kao model i nije željela odustati dok nije postigla svoje ciljeve.

Viktoria smatra trbušnjake i gluteuse svojim najboljim dijelovima tijela, te uvijek naporno radi kako bi ih održavala u formi. Da bi isklesala ove dijelove tijela, ona ide u teretanu i po nekoliko puta sedmično, te posvećuje 4 treninga sedmično trbušnjacima i gluteusima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt