Ušla sam u kuhinju da sipam sebi šolju mleka”: A ONDA JE došao ON sa ZADA… – Ispovesti
Zanimljivosti

Ušla sam u kuhinju da sipam sebi šolju mleka”: A ONDA JE došao ON sa ZADA…

Usla sam u kuhinju da sipam sebi solju mleka i kako sam bila u tangama, moj muž mi nepristojno prišao otpozadi i nabio mi svoj pol*i organ, kako mi je majka bila u kuci oterala sam ga i rekla mu da ide i odnese cvece kod nje u sobu jer je tog dana bio dan majki…

On je cvijeće odneo ali se brže bolje vratio do mene…

Toliko je bio napaljen da nije normalan. Stavio me na radnu površinu, a onda mi ga tako zabio da sam sve zvijezde prebrojala… Evo već 9 godina smo u braku, ali frcamo se ki zečevi svakoga dana…

Baš nam je ljepo, volite se ljudi… Mi smo dokaz kada ima sloge, sve cveta i poslije mnogo godina…

Idete li i vi po šolju mlijeka?


BONUS ISPOVEST:

“Klinac me ljubi, stavlja ga, i onda – PRSKANJE”

Udala sam se za momka kog nisam toliko volela. Ostala sam trudna. Znala sam da nije za brak, da je neodgovoran, švaler… A opet sam se udala. Izdržali smo zajedno 8 godina. I imam jednu slatku Milicu iz tog braka. Bez obzira što sam znala da će tako biti, opet mi je bilo teško. Dve godine je prošlo, a meni se niko zanimljiv nije pojavio, čak ni kao prijatelj. Moja drugarica Jelena tvrdi nije normalno da žena sa svojih 39 godina bude sama. A hormoni rade.

Radim u školi. Profesorka, što bi rekli. Predajem stručne predmete. Imam više od polovine muškaraca u odeljenju. Simpatična deca. Spremamo se da idemo na matursku ekskurziju. Pet dana do Grčke. Prava noćna mora. Pet dana nespavanja i jurenja sa decom. Baš mi se ne ide.

Deca se prijavila. Stefan mi se javio da možda neće ići jer ide na pripreme sa klubom. Tolerišem mu i opravdavam kao razredna. Igra rukomet i nikad nije napravio ni jedan problem, ni u školi, ni na jednoj ekskurziji do sada. I izrastao je u slatkog mladića. Vidim baš ga devojčice jure. Dva dana pred polazak Stefan me pita da pođe sa nama, jer je to ipak poslednja ekskurzija u školi. Malo svađe sa ljudima iz agencije i oko čekiranja pasoša, ali je sve prošlo kako treba. Lep oktobar, topao kao da je leto. Put dug, a deca pevaju. Stižemo u hotel u mraku. Hotel prelep, zatvoreni bazen.

– Profesorka, možemo li da se kupamo? – pitaju me.

– Posle večere u 9, i to ne sami. Samo u mom prisustvu.

U 9 silazim do bazena. Malo umorna i pomalo pospana, ali istuširana i smirena. Deca za mnom idu. Skidam pelerinu sa sebe. Uh ovi muški me gledaju. Doduše i ne izgledam loše. Letos sam se malo utegla. Sisice mi nisu toliko se opustile jer nisam imala mleka da dojim. Ali u odnosu na ovu decu – baš su lepe. Onda ugledah Stefana. Kako je samo zgodan. Ramena, ravan stomak, ocrtavaju mu se mišići, kratka kosa. Ocrtavaju mu se kupaće gaćice. Talasi vrućine počinju d mi struji kroz telo. Ej ženo, kažem samoj sebi, samo dugo nisi imala muškarca. On je samo dete, tek je napunio 18 godina. Odmerava me. Priđe mi i kaže:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt