"Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu..." – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu…”

Šapnula mi je “molim te,skini me”. Njen dah, njeno šaputanje i dalje mi odjekuje kroz glavu. Imao sam nameru da je celu milujem, ljubim … ali njena molba me je prenela i shvatio sam da je previše uzbudjena za sve to. Ispravio sam se i seo kod njenih nogu, ležala je na ledja… opuštena i prepuštena meni. Tiho je jecala očekujući da je prvi put muškarac dotakne i to usnama. Polako sam joj skinuo jednu patiku, pa drugu.. zatim sam joj otkopčao farmerke i povukao ih za nogavice.

Bleštavilo njenog putenog tela me je zasenilo. Skinio sam joj čarapice, a onda je podigla guzu i olaksala mi skidanje gaćica. Nisam mogao da verujem. Ona devojka sa kojom sam se dopisivao, o kojoj sam maštao, sanjao bila je stvarna, bila je tu. Polugola, stopalima slatkim, pravilnim, uskim na mojim bokovima. I dalje sam bio spor. Uvijala se kao da će tim pokretima dotaći centar svog sladostrašća i olakšati želju.

Poljubio sam joj desno stopalo, a zatim levo. Ljubio sam joj stopala, sisao prstiće. Bili su nežni, slatki, mirisni …želeo sam da joj usnama dotaknem svaki milimetar stopala, članaka, listova, kolena, butina… polako sam se usnama kretao niz butine. Rašrila je noge potpuno, sa obe ruke mi je držala glavu pritiskajući me prema njenoj ribici. Nisam se dao. Usnama sam dosao do kraja butine i zatim prešao na drugu. Lizao sam i ljubio taj prevoj izmedju butine i ribice.

Izludelo je to. Molila me je da počnem. Nežno ali energično sam joj naslonio usne na ribicu i poljubio. Bila je glatka i depilirana. Jezikom sam prošao od dna do vrha ribice. Sekao sam je jezikom kao nožem. Bila je čista, nežna, mirišljava, sočna, željna… Svršila je, vrišteći. Usne su mi bile kvasne od njenih sokova. Nagnuo sam se prema njoj i poljubio joj usne. Jezikom je skupljala svaku svoju kap sa mojih usana. Šapnuo sam joj da tek počinjem da joj obradjujem ribicu. Ponovo se stresla sva. Vikala je nemoj, hoću opet, ti si lud, poludeću… nepovezano, sve ono što joj je nesvesnoj i u bunilu orgazma padalo napamet. Spustio sam ponovo glavu medju njene noge. Ribica je bila kao potok vlažna. Lizao sam je kao nijednu do tad, male usmine, velike… imala je predivnu ribicu, rascvetalu od mojih poljubaca, nabubrelu…Ušao sam jezikom u nju. Zadrhtala je.

Vrhom jezika sam došao do klitorisa. Sisao sam ga nežno i dugo, grickao ga, dražio ga izmedju jezika i zuba. Dok sam to radio prislonio sam joj palac na guzu, vlaznu od njenih sokova i nezno masirao anus… Vrištala je, svršavala je uzastopno. To nisam mogao da izbrojim. Treslo joj se celo to čarobno i zanosno telo. Ljubio sam joj i lizao ribicu dok je bilo snage u njoj. U jednom momentu je klonula, više nije imala snage za bilo šta. Trzala se brzo, a zatim sve sporije i sporije dok nije stala. Šaputao sam joj da je predivna, preslatka, da je volim, tepao sam joj, smirivao, nežno ljubio ne želeći da je prekidam u njenom uživanju. Kad se potpuno smirila, polako sam joj obukao gaćice, farmerke, čarapice i patike.

Nije se opirala niti mogla da mi pomogne. Pre nego što sam jok obukao gaćice još jednom sam joj poljubio ribicu. Ležali smo dugo, a zatim me je ljubila i zahvaljivala se. Doživela je muškarca, ostala je nevina, a sve je opet bila tajna. Prešli smo napred, sredila se i odvezao sam je blizu kafića gde je čekalo društvo. Pre nego što je izašla, dao sam joj ogrlicu “svarovski” da imala uspomenu na to veče. Izvadio sam i par hiljada dinara da bi častila društvo. Izvukla je dve hiljade, nasmešila se i rekla “hoću,sa velikim zadovoljstvom”. Poljubila me je jako, pogledala i rekla “hvala ti što si priuštio sve na tako divan način”. Izašla je i nestala u pomračini. Dugo sam i pored svega mislio da sanjam. Kasnije smo se često vodjali ali o tome možda drugi put. Hvala ti Vanja.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt