"Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu..." – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu…”

Ušla je. Sveža, mlada,čista, mirisna, prelepih ruku, uskih šaka… sve je na njoj bilo predivno. Rukovali smo se. Zvala se Vanja. Išla je do Grocke. To mi je dalo malo više vremena mada bih zbog nje vozio i nazad za Beograd. Divan osmeh, usne, zubi… odgovarala je na moja pitanja, cvrkutala je imao sam osećaj. Imala je 18 godina. Planira da upiše faks, mada nezna tačno šta. Ide u Grocku da se nadje sa drugaricama.

Nisam hteo da joj predlažem ništa. Bilo mi je glupo da joj to kažem, trebalo mi je vreme. Pitao sam je za dečake. Rekla je da nema dečka, da navaljuju ali da joj to nije preokupacija i da njen dečko mora biti neko pravi. Tako smo stigli u Grocku. Stao sam i uradio jedino što mi je palo napamet tog trenutka. Zamolio sam je da sačeka sekund. Izvadio sam papir i olovku. Napisao svoj broj. Rekao sam joj da sam oduševljen sa njom, da je divna, da sam ja ok osoba i da svakom treba neki tajni prijatelj. Pružio sam joj cedulju sa brojem telefona. Uzela je bez razmišljanja, zahvalila se na vožnji i nečujno izašla iz auta.

Gledao sam u njeno medjunožje skriveno uskim farmericama. Njena kolena i lakoću pokreta njenih dugih nogu dok je izlazila. Okrenula se, pogledala me i osmehnula. Tu noć sam se samozadovoljio zamišljajući to središte njenog tela. Iako nisam očekivao, sutradan sam dobio njenu poruku. Još jednom se zahvalila na vožnji i pitala šta sam mislio pod tim “tajni” prijatelj. Objasnio sam joj samnom može da razgovara o bilo čemu i da to nikada neću zloupotrebiti. Sve tajne, sva pitanja, sve dileme… Ono što nebi mogla ni sa kim. Danima smo se dopisivali, otkrivali jedno drugom mnogo toga.

Bila je nevina, želela je ljubav, ali nije htela da spava sa bilo kim. Rekao sam joj da mogu da je volim i da je puno volim, ali da sigurno nisam osoba sa kojim bi htela da izgubi nevinost. Nastavljali smo naše svakodnevmo dopisivanje. Znala je da očekujem nešto od nje, znao sam da očekuje nešto od mene. Taj osećaj je bujao i osećao se. Postali smo iskreni prijatelji iako se nismo nikada sreli.

Postojala je iskrenost medju nama. Konačno, desilo se i to. Priznao sam joj da mi je maltene fetiš oralna stimulacija devojaka, čak veća nego sam sex. Posebno mladjih, zgodnih, pedantnih… Priznao sam i da mi je to prvo palo na pamet kada sam je ugledao na putu. Odgovorila mi je da je to pali i da više razmislja o tome dok se mazi nego na sam seks. Hteo sam da poludim od srece. Prvi put sam bio siguran da ima nade da se ostvari ono o čemu sam dugo maštao. Predložio sam joj da spojimo lepo i korisno. Ona orgazam i da ostane nevina, a ja svoje zadovoljstvo. I da to ostane naša tajna.

Brzo smo dogovorili susret. Zamolio sam je da obuče isto ono što je nosila kada smo se sreli. Čekala me je na mestu. Ušla je u auto. Uključio sam unutrašnje svetlo. Bilo je toplo letnje veče. Bila je uzbudjena, rumena, uznemirena. Rekao sam joj da se opusti i da i da ne brine, da je važno da njoj bude lepo. Odvezli smo se na neki sporedan put. Prešli smo na zadnje mesto. Legli smo jedno pored drugog i gledali jedno drugog u polumraku mesečine. Milovao sam joj lice, presrećan što je ovo dovno stvorenje pored mene. Usne su nam se dotakle.

ljubili smo se dugo, strastveno, grickao sam joj usne, jezici su nam se spojili, istraživao sam njene dubine, imao sam osećaj da bih je progutao, više nisam znao gde je sladja. Ljubio sam joj obraze, oči, bradu, grickao za uši, ljubio vrat, uvijala se, izvijala, privijala uz moje telo. Rukama mi je prolazila kroz kosu, jednom šakom sam je držao za prelepu glavicu više da osetim da tu, da postoji…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt