"Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu..." – Ispovesti
Ispovesti

“Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu…”

Otišao sam kod druga i upoznao njegovu mamu… Pozvao sam druga na telefon, ali javila se njegova mama i prosto sam se zaljubio u njen glas sanjao sam ga nocima koliko je zenstven i lep.

Razgovarao sam sa njim i upitao ga da li smem da dodjem kod njega da mi pokaze nesto oko igrice jedne izmislio sam jer sam znao da je vest u tome, naravno prihvatio je da dodjem.

Kada sam stigao on me je sacekao i otisli smo u sobu dok mi je on pricao o igrici koja mene ni malo nije zanimala ja sam samo o njegovoj majci razmisljao, i nakon nekoliko minuta dosla je i ona kod nas u sobu da nas upita da li zelimo nesto popiti i pojesti.

Kada sam video kako izgleda zavoleo sam je istog trenutka. Ona je otisla da nam spremi nesto za rucak a ja sam izmislio pa sam rekao drugaru idem do WC-a zbog velike nuzde kako bih se zadrzao malo vise, ali otisao sam pravo u kuhinju i rekao gospodjo ja sam previse zaljubljen u vas a ona posto je bila razvedena i zeljna muskarca dala mi je njen broj a ja njoj moju adresu iste veceri je dosla kod mene.

BONUS ISPOVEST:

 

Počela je da se TRESE! Klonula je od naleta STRASTI!

Zovem se Miloš, imam 39 godina, iz Bg sam, dobro izgledam, situran sam… Pored nekih drugih zadovoljstava kada je sex u pitanju ja preferiram oralnu stimulaciju drugim devojkama, mladjim udatim ženama, mada se tu nadju i neke žene približno mojih godina. Moja opčinjenost dok na usnama osećam nadolazak orgazma je neopisiva. Naravno nema toga puno i često, iz raznih razloga.

Prvi put pišem i želeo sam da vam ispričam jedan istiniti dogadjaj koji de desio pre 4 godine. Samo da napominjem da sam trazio devojke i preko oglasa, davao oglase… ali sve je to bilo bez većih rezultata. Lažne osobe, profesionalke, one koje su sumnjale u mene plašeći se da iza svega stoji bog zna šta. Nudio sam i korektnu naknadu za to ako treba. Nije to bilo to.

Uglavnom, jednom prilikom sam se sporednim putem vozio i do uključenja na smederevski put ostalo je mozda tri kilometara. Sporo sam vozio uzivajući u zelenim krajolicima, rascvetalom voću, kućicama pored puta. Sa moje desne strane stotinak metara ispred ugledao sam od pozadi prelepu figuru očigledno mlade devojke, duge svetle kose, uske majce bez rukava, utegnuta u blede farmerke, koje su joj jasno oslikavale obrise vitkog tela i patike. Očigledno je išla do smederevskog puta da bi sačekala bus. Odlučio sam da stanem pored nje, otvorim prozor… To sam i uradio.

Kako sam se približio tako se okrenula. Ugledao sam njeno lice. Neopisivo lepa, neizrecivo poželjna. I danas se pitam da li je zaista bila takva ili je taj trenutak pojačao moj utisak. Nisam imao vremena da dalje mislim o tome. Pitao sam je da li je pravo napred smederevski put pošto prvi put prolazim. Odgovorila je da jeste. Zamolio sam je da je prebacim do njega i ujedno da mi pokaze. Naravno, put sam znao odlično. Dodao sam da nisam video ni jedan bus tako da je bolje da ide samnom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt