Ispovest žene koja je izgubila mnogo: "Sevale su varnice, bili smo skroz goli, a onda je naišao šef..." – Ispovesti
Ispovesti

Ispovest žene koja je izgubila mnogo: “Sevale su varnice, bili smo skroz goli, a onda je naišao šef…”

U životu jedna od najbitnijih stvari je odabrati posao koji voliš. Ja sam imala tu sreću i fokus sam imala još kao mlada devojka. Završila sma fakultet i, kako red nalaže, zaposlila. Imala sam sreće da radim ono što volim, a i plata mi je bila sasvim zadovoljavajuća.

I sve je teklo po planu, imala sam dobre kolege i kompromisom smo rešavali čak i kada dođe do nesuglasica. Poštovali su me.

Vremenom, posao je postao kolotečina, svakodnevnica me je lagano dotukla. Pa, i kada sam se zapitala šta bih drugo mogla da radim, odgovor nisam nalazila. Ja sam i dalje volela svoj posao, ali mi je trebalo neko osveženje.

I gle čuda, osveženje se pojavilo u našoj prostoriji. Ušao je zgodan, naparfemisan, markantan i neodoljiv. Bez daha je ostavio čitav ženski kolektiv. Novi kolega.

Počeli smo da se družimo, posao nas je zbližio. On je ispunjavao moje trenutke dosade i počela sam ponovo da obožavam dolazak u kancelariju.

Kako je vreme prolazilo, mi smo našu bliskost sve više razvijali, često smo umeli zbog nedovršenih zadataka da ostajemo i prekovremeno, ali nama to nije teško padalo. A zatim, došlo je do onog neminovnog, ostali smo sami u kancelariji. Veče je palo, još prigušena svetla davala su signal za ono što je moralo da se desi.

Približio mi se, povukao suknju naslonio me na sto i akcija kakva se viđau filmovima za odrasle je počela. Trajalo je, bili smo potpuno goli, a naša tela stopljena. Strast je ispunjavala svaki kutak. I tako u zanosu, na vratima kancelarije pojavio se naš šef. Niotkuda, zabezeknuta pojava stajala je ispred nas kao utvara dok smo mi kao zečevi pred reflektorima ostali paralisani.

Toliko o našoj vezi koja je trajala par sati. Životi su nam bili potpuno uništeni, karijera izbrisana i bez mogućnosti daljih preporuka.

To je bio seks koji ćemo svakao pamtiti dok smo živi, ali ga nikada nećemo ponoviti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt