“Muž mi je lijen po pitanju odnosa” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž mi je lijen po pitanju odnosa”

Komšija me raspaljuje kad umorni muž zaspi… Osecam se sesualno frustrirana, odbaćeno zbog muža. Imam muža al kao da i nemam. Imam 28godina i izgledam poprilicno solidno, volim se lepo izazovno obuć, volim se našminkat, da izgledam lepo i ženstveno, dok moj muz hoda nikakav sa velikim trbuhom, dole ima pali organ jedva da se vidi, iako mu govorim da bi malo trebao držat do sebe…

Često imam volju da budem intimna sa muškarcem, i to ne krijem od muža, ali njega zabole ona stvar što mene svrbi dole. Glavno je da je on umoran i zaspi u 21h… a šta je sa mnom?? Jako me to čini nervoznom, kontam u čemu je problem??

Nije da mu dajem neke pogrešne znakove i sl, kažem iskreno da hoću da me odvali i često ga spopadnem ali ništa ne bude. Dođe kaže laku noć i ode. Jel realan?? Kad pokrenem temu da bi češće trebali imat odnose on kao umoran nemamo kad ovo ono, kao da nam odnos traje sat vremena a ne 10min, njemu je ok imat jednom nedeljno odnos!??

Posle se pitaju zasto neko vara isl… zato sam u pola noci otisla kod komsije da ispunjava muževe obaveze, morala sam nekako da spašavam sebe od mračne misli. NIsam mogla više da čekam na muža, on kad zaspi ja odem kod komsije na raspaljivanje. I lepo mi je.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt