Tijana Ajfon pokazala grudi, no sve šokirala jedna druga stvar... – Ispovesti
Showbiz

Tijana Ajfon pokazala grudi, no sve šokirala jedna druga stvar…

Starleta je pozirala bez majice i bujne grudi stavila u prvi plan. Prekrila ih je kosom, a ispod je nosila hlače. Umjesto da istakne seksepil, mnogi su komentirali kako joj lice izgleda deformirano.

Srpska starleta Tijana Maksimović (28), poznatija kao Tijana Ajfon, prije nekoliko mjeseci punila je novinske stupce nakon što su je optužili za prostituciju. Srpski mediji pisali su kako je protiv nje podignuta optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dvije osobe za pružanje seksualnih usluga u svibnju ove godine u Bijeljini.

No nikakve optužbe nju ne dotiču. Tijana uživa u praznicima koje provodi na Kopaoniku na snijegu, a išla je i na tretmane ljepote. Aktivna je na društvenim mrežama te objavljuje provokativne fotografije.

Pozirala je bez majice i bujne grudi stavila u prvi plan. Prekrila ih je kosom, a ispod je nosila hlače. No previše se zaigrala s Photoshopom.

Umjesto da istakne seksepil, mnogi su komentirali kako joj lice izgleda deformirano od fotošopiranja i operacija.

Prošlog mjeseca sud Bosne i Hercegovine potvrdio je optužnicu koja Tijanu tereti za počinjenje krivičnoga djela međunarodnog podvođenja na prostituciju.

Kako se navodi u optužnici, Ajfon je 27. svibnja prošle godine, za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, s djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na rijeci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mjestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt