Svekar mi je rekao da sam napravila grešku – Ispovesti
Ispovesti

Svekar mi je rekao da sam napravila grešku

Kada sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: “Dijete moje neka ti je BOG na pomoći”. Bilo mi je čudno, mislila sam da nije normalan, ali nakon 2 godine braka sjetila sam se njegovih riječi i sad znam da je bio dobronamjeran.

Naime moja svekrva je toliko zla osoba, da je on najbolje znao kakva je jer je sa njom proveo desetine godina. Zbog nje sam u ove dvije godine proživjela pakao. Svakodnevno svog sina mezimca, MOGA MUŽA nagovara na razne gluposti da mi radi, čak me je dva puta i prebio od batina.

Tako je sve bilo dobro dok smo se zabavljali, dok ona nije znala ni da ja postojim, dok nije umiješala svoje zle prste u naš život. Mislim da ću da se razvedem, pa neka živi sa svojom mamicom.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE NAPALJENA I ŽELJNA MOJE TVRDE BATINE: Medicinska sestra me je odradila u ordinaciji

 

Ovo moje jebačko iskustvo se dogodilo prošle godine. Trenirao sam košarku i kao u svakom sportu dešavaju se razne povrede.

U jednoj utakmici zadobio sam udarac, i pukla mi je arkada. Nakon toga odmah otišao do ambulante.

Prilikom samog ulaska u bolnicu za oko mi je zapala medicinska sestra koja je, naravno, izgledala vrhunski.

Baš onako kako sam uvek maštao. priznaćete da svako mašta o seksu sa zgodnom medicinskom sestrom.

Odmah sam ušao u priču. Savetovala me je šta i kako da postupim. Dok smo razgovarali primetio sam da joj se dopadam. Približavala mi se, pućila, prsila svoje sisiće ka meni.

Bila je starija, ali najjebozovnija žena koju sam ikad sreo. Imala je velike sise, tanak strukić i pozamašno čvrsto dupence. Okice su joj sijale nekim magnetskim sjajem, maleni nosić i puna, sočna usta. Šta da vam kažem, ma vrh!

Odvela me do doktora koji je to pogledao i rekao da mi ona ušije rano i izašao. Čim jeizašao ja sam počeo neku bezveznu priču i tu je malo odobrovoljim da počne da komunicira više.

Onda u toj priči , dok mi je šila arkadu par puta mi stavi ruku blizu kurca. izgledalo je kao slučajno, ali znao sam šta želi.

Nakon toga, moj kurac je počeo da se diže što je ona odmah primetila i nasmejala se :’Ko se to nama uzbudio”.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt