Stariji je preko 30 godina od mene – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Stariji je preko 30 godina od mene

Izgubio se ispod moje haljine i grickao mi je butinu ja sam pokušavala da se pridržim za njega jer sam samo želela da uđe u mene, od uzbuđenja mi se vrtelo u glavi. Rukom je prošao preko mojih gaćica, čipka je nadražila klitoris i on je počeo snažno da pulsira. Još par puta je prešao preko crne čipke i osetio je koliko ga želim. Uzeo me je u naručje i odneo do spavaće sobe.

Spustio me je na širok krevet prepun sitnih mekanih jastuka. Podigla sam se u želji da mu skinem košulju i otkopčam šlic, no vratio je moje ruke uz telo. Jednom rukom mi je otkopčao šnir na leđima a drugom mi je već stiskao bradavicu. Vrisnula sam kad ju je zagrizao, htela sam još. Haljina se sada nalazila na podu, a ja samo u gaćicama. Trljao mi je picu svojim dlanom, a ja sam osećala da gorim.

Kada je pomerio gaćice u stranu i stavio svoja dva prsta u moju macu poželela sam da nikad ne prestane. Čim je počeo da ih pokreće unutra osetila sam kako sam na ivici vrhunca, kako mi treba samo jedna sekunda da svršim.

No, tačno je znao kako da ohladi igru, da produži iščekivanje. Skinula sam gaćice, nisam želela više da čekam, osetila sam i da se njemu ukrutio i da je tvrd kao kamen. Nisam želela da gubimo vreme, želela sam da osetim težinu njegovog tela na mom, da se zabije u mene i brzo me pojebe, a onda opet to da uradi, i opet, i tako cele noći.

Želela sam da me njegov kurac celu ispuni. No, on se spustio među moje noge i osetila sam njegov jezik na svom klitorisu. Kako je počeo da pravi osmice tako je mene obuzeo grč zadovoljstva, vrisnula sam glasno. Pomislila sam da će mi se telo smiriti, no htela sam još.

Tada sam videla da se on svlači. Tako pohotno sam gledala njegovu kurčinu, nisam htela više da čekam, ustala sam, zagrlila ga i odgurnula prema krevetu, i naglo sam sela na njegov kurac. Osetila sam kako njegov pretvrdi oštri glavić lako ulazi u mene, sela sam do kraja i osetila sam njegove testise na svojoj guzi. Krenula sam žestoko da ga jašem, uživajući dok se moja maca češe o njegov stomak…

Nije prošlo ni desetak minuta i ja sam opet svršila, moja pica se jako stezala oko njegovog kurca. To ga je još napalilo, te je preuzeo kontrolu, jako mi stisnuvši zadnjicu i dižući me gore-dole. Nastavila sam da uživam dok me je nabijao i osetila sam kad je njegovo telo počelo lagano da se grči. Jako me je zagrlio dok je u mlazevima svršavao u meni.

Nastavili smo da se ljubimo i mazimo, dok su se naša tela lagano opuštala, mada sam znala da ovo nije kraj večeri, da je ovo što se dosad desilo suviše kratko trajalo da bi se moglo reći da ubrzo neće slediti nastavak.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt