Stariji je preko 30 godina od mene – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Stariji je preko 30 godina od mene

Snažnim rukama me je podigao i u naručje i lagano skinuo jednu po jednu bretelu moje haljine. Ogolio mi je grudi ukrućenih tamnih bradavica. Izazivale su vatromet u njegovoj glavi.

Uvukao je jednu dojku koliko god je mogao da dohvati u usta i haljapljivo je sisao izazivajući da se moje čipkaste gaćice polako navlaže. Drugom rukom je gnječio drugu dojku. Igrao se mačke i miša, kad bi mi postalo tako vruće smirivao je intenzitet i sasvim nežno prelazio jagodicom po mojoj bradavici.

Želela sam ga, želela sam da me zagrli čvrsto, obavijem svoje noge oko njegovog struka i da ga nateram da me uzme odmah. No, kako se atmosfera zagrevala, podigao je obe bratele namestivši mi haljinu, pogledao u bradavice koje se ocrtavaju i nasmešio. -Mila, ohladiće nam se večera-vragolasto se nasmejao otkrivajući nemir i želju u očima. -Želim tebe, ješćemo posle.-Dušo, želim da ovo potraje, ne žuri.-Nije mi jasno zašto si insistirao da obučem večernju toaletu?-Želeo sam da gledam kako se teška svila obavija oko tvog tela i mazi ga, želeo sam samo tebe da gledam cele večeri. Da te zamišljam golu dok jedeš dezert, želeo sam da veče bude svečano i uzdržano, a opet razuzdano i divlje. Hm, doneću dezert. Ovaj čovek me je tako fascinirao, gledala sam u njegovu zadnjicu dok je odlazio ka kuhinji, želela sam da ga osetim u sebi odmah, da me tako žestoko pojebe, no znala sam da su sve njegove igrice rezultirale letenjem u nebo tako da sam prihvatila pravila.

Vratio se noseći mali keramički stalak na kome je spustio zdelicu sa izlomljenom čokoladom i ispod nje je zapalio sveću koja je mirisala na vanilu. Vratio se po veliku činiju nara, jagoda i badema. Umočio je badem i nežno mi ga stavio u usta, zadržavajući svoj prst na mojim usnama. Uzela sam jagodu i uživala u zavodljivoj kombinaciji kiselog i slatkog, pritom ga gledajući u oči.

Izgleda da mu se svidelo moje sisanje voćke, te je počeo da gricka moje usnice približivši se svojom stolicom do moje. Uh, volim njegove poljupce, mirišu na vanilu, mošus i požudu i kad sam malo neraspoložena posle njih mi se vodi ljubav. Sad sam čekala, očekivala sam nešto specijalno za kraj večeri.

-Pomogla bih ti oko sudova ali ne želim da je isprljam-, pokazala sam na haljinu koja se spuštala do poda, -jedino da je skinem. -Skinuću je ja, kasnije-Sagnuo se ispred mene i izuo mi je cipelu. Dlanom je putovao po mojoj nozi, polako podižući haljinu, jezikom je prolazio po mojoj potkolenici i ja sam se iznenadila kojiko je to mesto osetljivo. Igrao se sa mnom, znala sam da želi da me jebe i da me samo začikuje da ga ja još više poželim, da ga molim da ga stavi u moju vlažnu, toplu picu i jebe me dok ne poludim.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt