Drugačije gledam profesora – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Drugačije gledam profesora

Privukao me i poljubio. Ostala sam u šoku, pa nismo se ni pozdravili. Osetila sam da mi pickica pulsira. Ah, taj tip me je napalio kao ludu, a samo me je ljubio! Prelazio mi je rukom od struka do sisa i stiskao ih. Otkopcao mi je haljinu koja je samo skliznula sa mog tela. Ljubio mi je vrat, zatim me podigao i bukvalno bacio na krevet. Skinuo se u bokserice i poceo da mi gricka bradavice, da ih liže i sisa.

Umirala sam od želje da mi ga ubaci u nenormalno vlažnu pičkicu. Ali morala sam da preduzmem inicijativu da bih dobila ono što želim. Počela sam da se spuštam sve niže, pa sam mu spustila bokserice. Bio je to lep i žilav kurac od oko 18 cm, prilično debeo. Samo sam ga strpala u usta i počela da ga sisam.

-Volim grubu igru -rekao je.

-Onda budi gub –odgovorila sam i vratila se na pušenje.

Uhvatio me je za kosu i počeo polako da mi ga nabija u grlo. Onda sve jače i jače dok nisam počela da se gušim u njemu. Nisam imala vazduha, a on mi je čitav kurac nabio u grlo. Odgurnuo me je i pokazao mi prstom da legnem na krevet. Skinuo mi je tange, uzeo ih, pomirisao i zavezao mi ruke za rub kreveta. Iskreno sam se plašila šta će biti, ali bila sam odlučna da se dobro pojebem. Spustio se na moju pičkicu i počeo da je liže. Sve je radio samo da mi ne dodirne klitoris, a onda ga je odjednom uzeo i počeo da sisa kao lud. Svršila sam i počela da se grčim. Jezikom mi je prolazio po čmaru i pici.

Stavio mi je jedan prst u picu, a drugi je krenuo da gura u guzu. Rekla sam mu da nikad nisam probala analni, i da se plašim, na šta se samo nasmejao i dao mi da mu poližem prst.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt