Kako da napustim ženu i dete?! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Kako da napustim ženu i dete?!

Rekao je hvala, a ona je rekla samo kratko – Molim!

Poslije par dimova cigarete, onako u čućećem položaju momak je rekao da nije baš dobro da se na ovom mjestu sunča naga i da može dobiti kaznu, da ovo nije dio za nudiste.

– Nažalost to je tako, rekao je, izgledate stvarno divno i uljepšavate ovu mrtvu stijenu, ali policija samo hoda i zapisuje. No, ako želite mogu vas odvesti skuterom na napušteni svjetionik preko puta, na Pelješcu i tamo možete uživati u suncu i moru bez brige, pokazivajući rukom u smjeru gdje se taj svjetionik nalazio.

Poslije par trenutka razmišljanja i vjerovatno brige oko skandala s kaznom pristala je a i ja sam to prećutno s oduševljenjem prihvatio. Momak je otišao po skuter, a mi smo se na brzinu spakovali upuštajući se u tu malu avanturu na moru. Samo je obukla bijelu haljinu, nije oblačila grudnjak. Ulje za sunčanje je natopilo materijal i njene bradavice su bile kao gole. Naravno da se nismo nikada vozili na skuteru i imao sam brigu kako će izdržati nas troje na tom putu. Momak je došao, predstavio se tada prvi put. Rekao je da se zove Hrvoje i da je sin vlasnika hotela. On je sjeo prvi kao vozač, supruga poslije njega i na kraju ja.

Stvari sam stavio u ruksak koji je Hrvoje ponio i zatim na leđa. Plovili smo prema svjetoniku, a vibracije skutera pod nama kao i blizina i dodir tijela su samo doprinijele opuštajućoj atmosferi. Pitam se da li je i u jednom trenutku pomislila da je pogriješila što je pristala na ovo. Pribijena tik uz njega u sendviču između nas sa zagrljenim rukama oko njegovog pasa i već mojim tvrdim kurcem koji je upire u guzu ja sam pomislio da će ona da eksplodira.

Poslije desetak minuta smo stigli na odredište i stvarno je bilo divno, kao u bajci. Mir, tišina, intima. Samo zvuk razbijanja talasa i krik galeba remetio je mir. Zahvalili smo mu na trudu i prijedlogu, a ja sam predložio da ostane s nama, da nema razloga da se sada vraća pa opet dolazi po nas. Ona me je pogledala prijekorno, ali je prešutila komentar. Skinula je haljinu i onako stoječki samo u gaćicama podigla kosu u rep. Izgledala je baš poželjno i slobodno. Skočio sam u vodu sa stijene jer je bilo pretoplo, a ona za mnom polako. Kada je ušla pitala me je:

Rekao sam samo da se opusti kao da nije tu i da uživa u svakom trenutku. Povukao sam joj gaćice dolE a ona se, kao i uvijek opirala da ih skine prvi put. Ipak sam uspio u svojoj namjeri pa je ostala gola. Onda sam skinuo i svoje i stavio oboje gaćice na glavu kao igrač vaterpola kapicu.

Plivali smo goli i uživali u kristalnom moru i prelijepoj okolini. Hrvoje je privezao skuter iza hridi i sa stijene nas posmatrao pušeći cigaretu.

Izašli smo iz mora i prvi put je vidio potpuno golu. Ostao je zapanjen.

Rekao je, gospođo stvarno izgledate fantastično, vaše tijelo, pa to je tijelo jedne prave žene.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAO SAM JE ZA BOKOVE I NABIJAO NA SVOJU ALATKU: Osetio sam kako joj kolena klecaju!

Bila je postiđena, ali joj je komentar godio. Legla je na leđa na ručnik a njena sveže obrijana bela pičkica, koju sam noć prije temeljito izbrijao, je došla do punog izražaja u položaju poluraširenih nogu.

Pogledala je momka i rekla – Pa nije fer Hrvoje sada, kad smo mi goli da ti budeš u gaćama. Nije valjda tako mali da se stidiš skinuti gaće?

Hrvoje se skinuo i pokazao šta se krije ispod platnenih gaćica. Bio je vlasnik lijepog komada, najmanje za glavić dužeg nego što je moj, poludignut od vibriranja na skuteru.

Ona je samo rekla – Opa… nasmijala se, pa ima se tu šta vidjeti.

Pridigla se, uzela ulje za sunčanje i počela da se šprica po licu, grudima, stomaku, pičkici …, a onda počela da šprica mene po ramenima, leđima i na kraju kurcu, sa dobacivanjem – da ne zagori mali…

Utrljala mi je ulje po leđima i rekla – prodrkaj ga sam po kurcu sa smjehom, i počela da razmazuje ulje po grudima i pičkici. Hrvoje ju je gledao bez riječi, a ja sam dobacio da je i on zaslužio da ga malo špricne.

Gledajući nas jednog pa onda drugog rekla je – ma njemu neće biti ništa vidiš kako je pocrnio već u odnosu na nas, ali ako već želiš mužu, špricnuću i njega.

Opet je uzela ulje i špricnula ga direktno po lijepo izbrijanom i mladom kurcu. Onda ga je uzela za kurac i razmazala ulje, gledajući me direktno u oči. Rekla je tiho, da se samo moglo s usana pročitati – Uživaš li, rogonjo? Klimnuo sam glavom.

Hrvoje se približio i prvi je put poljubio a zatim joj glavu držeči je za kosu spustio prema svom kurcu. Počela je da mu puši kurac. Radila je to kao što i meni radi. Samo sisa glavić ali ja od toga jako brzo eksplodiram. Hrvoje nije, pa sam pomislio da je vjerovatno jutros izdrkao i da će je izjebati kako nikada prije niko nije. Želio sam da uslikam što više a Hrvoje je predložio da napravimo slike na cijelom svjetioniku. Ustao je i poveo je za ruku. Imala je na sebi samo papuče i nanogicu na lijevoj nozi. Sijala je kao sunce onako gola i napaljena.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt