Kako da napustim ženu i dete?! – Ispovesti
Ispovesti

Kako da napustim ženu i dete?!

Imam 33 godine, moja žena 32. Ona radi četiri dana u nedelji i brine se za kuću i našu šestogodišnju ćerku – uvek je zaposlena. Ja radim sve što mogu u kući i pomažem sve što mogu oko ćerke, ali nikad nije dovoljno. Šta god ja da učinim, ona me ispravi i uredi onako kako treba.

Njena sestra je šest godina mlađa i mogu je opisati, u najmanju ruku, kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvek zabavno. Ona takođe ima partnera, ali veza im je problematična. Jednu veče sam došao kod njih da im pomognem oko vodoinstalacija. Njen dečko nije bio kod kuće, verovatno je bio u kafiću. Došla je u toalet da vidi kako radim i igrom slučaja završimo zajedno. Nisam mogao da verujem kako sam bio srećan. Od tada smo se viđali kad god smo mogli. Srećom, njen dečko je beskoristan u kućnim poslovima, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako pronaći izgovor da me pozove i to kad on nije kod kuće. Međutim, neki dan me je šokirala, jer mi je rekla da je… da je trudna.

Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dete?

BONUS ISPOVEST:

 

NEZABORAVNO ISKUSTVO SA MOJOM ŽENOM: Povukao sam joj gaćice dole a ona se, kao i uvek opirala da ih skine prvi put!

 

Mi smo bračni par u srednjim godinama, ako se to može reći za nekog ko je prešao pedesetu godinu. Supruga koju godinu mlađa, ugledna sarajevska profesorica, kojoj je životna rutina bila kuća – posao – kuća – teretana – tuširanje – spavanje. Kućni poslovi i briga oko naših kćerki su joj oduzimali i ono malo vremena koje je imala za sebe. Ja sam pomagao koliko sam mogao oko kućnih poslova da bi se ona bar malo osjećala više opušteno, okrenuta sebi i poželjno.

Bila je jako erotična za svoje godine. Imala je obline za poželjeti jednom muškarcu, a lice nevinašceta koje je znala iskoristiti da flertuje da dobije sve što želi. Velike grudi koje su bile zapanjujuće čvrste i mekane, u isto vrijeme, uvijek su mi izazivale erekciju kada ih dotaknem i posle dvadeset godina braka. Sve je počelo da prelazi u rutinu a naš život u pripemu za penzionisanje.

Normalno, ona nije znala za te moje bračne izlete. Bar mislim da nije znala. Grižnja savjest mi je rekla da moram da taj rezultat pomjerim malo i u njenu korist. Nisam želio da ostari a da ne proba i seks s nekim drugim. Vjerovatno je na to moje razmišljanje uticalo i gledanje pornografije na internetu i filmova u kojima neki momci zadovoljavaju supruge uz prisustvo njihovih muževa. Počeo sam da drkam samo gledajući takve amaterske filmiće.

Predložio sam joj u seksu da to uradimo i dočekan sam, što se kaže – na nož. Ispao sam kreten, da je ne volim, da sam peder jer to samo pederi vole i ne znam ti više šta nije rekla.

Prošle godine smo otišli sami, bez djece, na more dva dana i taj vikend ću pamtiti.

Inače kad smo na putovanju moja supruga se opusti i jednostavno nije ista osoba. Valjda pobjegne od svakidašnjice i prepusti se sebi. Kada smo na moru inače voli da je bez gaćica, nosi suknjice ili haljine ispod kojih nema ništa, a na plaži jedva čeka priliku da se skine gola i tako kupa i sunča. Zato uvijek tražimo neko tiho zavučeno mjesto gdje nema kupača, gdje imamo svoju intimu i mir.

Smjestili smo se u apartman, ona se skinula gola i samo navukla bijelu haljinu na sebe. Izgledala je božanstveno, poželjno a tijelo se ocrtavalo na uskoj haljini kao da je gola…

Poslije kave koju smo popili na recepciji hotela, vratila se samo u sobu da obuče kostim i uzme ručnike za plažu i krenuli smo stepenicama ka obali. Za divno čudo na plaži odnosno na tom mjestu nije bilo nikoga tako da je ona izvela svoj uobičajeni ritual skidanja prvi put kada je ušla u vodu tako da gornji dio kostima nije više ni oblačila. Njene grudi su se presijavale na suncu namazane uljem za zaštitu. Poslije par sati na plažu je sišao jedan momak. Imao je, ako mogu procijeniti oko trideset i koju godinu. Preplanuo, duge kose svezane u rep, na licu sunčane naočale sa majicom preko ramena. Raširio je peškir nedaleko od nas. Ona ga je primjetila i ovlaš rukom prekrila grudi. Rekao sam da nema potrebe, da je neće pojesti a šta i ako malo gleda, pa ima šta da vidi. Na te riječi se opustila i nastavila da uživa nesputano u svojoj golotinji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt