LUDILO NA KUHINJSKOM STOLU: Zavukao je ruku i iznenadio se! Bila sam više nego vlažna! – Ispovesti
Ispovesti

LUDILO NA KUHINJSKOM STOLU: Zavukao je ruku i iznenadio se! Bila sam više nego vlažna!

Još jedan vruć i sparan letnji dan. Tetka me je pozvala da dođem kod nje i malo joj pomognem jer ona od posla nije stizala. Bilo je oko 10 sati ujutro, stajala sam za šporetom i pravila klincima palačinke, kad je neko ušao na vrata. Iako ga nisam dugo videla, prepoznala sam tečinog rođaka Dražena, koji je živio u blizini sa svojom porodicom. Nasmešio se i pozdravio, uz poljupce u obraze. Odmerio me je od glave do pete:

„Vidim, i ti si odrasla“ rekao je i opet se nasmešio. Odnos među nama je uvek bio prijateljski… usudila bih se reći i bratski.

PROČITAJTE JOŠ: OSETIH KAKO MI RASTE I POSTAJE TVRD: Zgrabio sam je za bujne grudi i sterao joj svoj nabrekli…

„Da, moralo se i meni to dogoditi“ rekla sam i namignula mu „nisi ni ti previše zaostao“ dodala sam i nasmejala se sopstvenoj šali. Bio je u dvadesetim godinama, po mojoj proceni, nekih 24, 25. Lepo građen, preplanule kože, odeven u traperice i košulju koja je lepo isticala njegovu muskulaturu. Tek kad se okrenuo da zatvori vrata imala sam priliku uda mu šacnem guzu. Mmmm, osetila sam ludu potrebu da je gricnem. Čini se, postao je muškarac otkako sam ga zadnji put videla.

„Jesi li za palačinke, pečem klincima, pa mi nije problem da ispečem nekoliko više?“ upitala sam i nonšalantno okrenula palačinku.

„kad već nudiš…“ rekao je i namignuo…

Seli smo za stoli počeli se prisećati onih godina kad sam često boravila tamo, kad smo se kao klinci kupali na obližnjem jezercu, upoznavali šumarke i polja… u razgovoru su nas prekinuli klinci, željni vrućih palačinki.

„Idem sad, imam još nekog posla dole, ali možda navratim kasnije“ rekao je, više deci nego meni, namignuo još jednom onako prijateljski i nestao iza vrata. Ja sam se uhvatila pranja posuđa nakon doručka, poslala sam klince da se igraju kako bih imala mir i rekla im da pozovu i Dražena na ručak, tamo negde oko 2. posebno sam se potrudila oko ručka, pripremila sam ono što sam znala da voli,a i pripremila bocu vina koju sam pronašla u ostavi. Napokon su se pojavili, upravo kad sam servirala ručak. Klinci su, kako to već s njima biva, brzo slistili što su morali i vratili se igri. Nama to i nije smetalo… smejali smo se, pijuckali vino, uživali u ručku.. kako je vreme odmicalo, vino je činilo svoje, uz pripomoć sunca i sparine. Pogledala sam ga u one njegove neodoljive crne oči upravo u trenu kad je otpijao poslednji gutljaj vina iz čaše. Spustio je čašu, primakao se, privukao me k sebi, koliko je mogao, jer je između nas bio sto, i poljubio me, nežno ali strastveno. Uzvratila sam mu poljubac, ustala sam stolice kako bi mu se mogla primaći i zagrlila ga. Jednom rukom je sklonio posuđe sa stola na stranu, a drugom me obgrlio i podigao tako da sednem na sto.

PROČITAJTE JOŠ: Cela sam se pretvorila u p… koju je on tako dobro i snažno punio: Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje!

Privili smo se jedno uz drugo, ljubili, prolazio je prstima po mojim leđima, kao da je znao da me to izluđuje, milovala sam njegova znojave grudi, petljala prstima oko dlačica na njima, ljubila mu vrat, mokar i slan. Zavukao je ruke pod moju haljinicu, milovao mi grudi, ljubio i grickao vrat… obgrlila sam ga nogama kako bi osetila njegovo telo, privila sam mu se što sam bliže mogla… gaćice su mi već odavno bile mokre, što je i on ubrzo shvatio. Primakao me još bliže, toliko blizu da sam ga sada mogla osetiti, u punoj snazi, vrućeg i tvrdog, na sebi… otkopčala sam mu kaiš na i pustila ga napolje. Kao kakva zver se propela u punoj dužini. A i debljini. Nisam preiskusna u tim stvarima, ali ipak sam se spustila na kolena i uzela ga u usta. Oteo mu se glasan uzdah, što me je dodatno stimulisalo.

Polizala sam ga od glavića ka jajima i natrag i ponovno uzela u usta, palucajući ga i milujući jezikom. Uzdisao je sve glasnije, disao sve teže… ubrzo me je povukao gore i ponovno poseo na sto… sada se on našao glavom među mojim nogama, lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više pice videti neće… ubrzo sam svršila s tihim vriskom. Podigao se i polako ušao u mene… uboo jednom, dvaput… sve brže i brže.. uskoro je kuhinja bila ispunjena škripom stola i našim uzdasima, miris naših tela ispunio je zrak… svršio je nedugo za mnom, po pici i trbuhu. Podigao me sa stola, zagrlio poljubio onako strastveno kao samo on zna. Obukao se u žurbi, tek sada smo shvatili da bi nam svakog trena mogao netko upasti. Imali smo tu sreću, pa nije. Ja sam pokušala izravnati zgužvanu haljinu i bacila se na spremanje i pranje posuđa. Prišao mi je još jednom s leša, obgrlio ne oko struka, poljubio u vrat i prošaputao:

„vidimo se i za večeru“. Pritisnuo me još jednom uz sebe, poljubio i izašao.

Ne moram da naglašavam da je večera bila još ukusnija.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt