Jako mlada sam upala u probleme – Ispovesti
Ispovesti

Jako mlada sam upala u probleme

Ostala sam trudna sa jedva 17 godina iz čistog neznanja o onome u šta sam se upustila tako mlada. On je bio stariji, ali nije mi skrenuo pažnju na moguće posljedice i desilo se, desilo se nakon prvog odnosa. Pakao u koji se pretvorio moj život nakon što sam saznala da sam trudna mislila sam da gori ne može da bude, ali i u tome sam se prevarila.

Uvijek sam imala novca više nego mi je bilo potrebno, novac za moju porodicu nije predstavljao ništa posebo, bilo ga je svuda po kući i nije mi bilo problematično da odem kod privatnog doktora i da abortiram bez ičijeg znanja.
Kada sam došla nije me pitao ni u kojem sam mjesecu, ni koliko godina imam, već je samo tražio novac. Obećao mi je da će sve biti u najboljem redu i da niko neće ni primjetiti na meni da sam TU intervenciju.

Nakon što me kako je sam rekao OČISTIO trebao mi je malo vremena da sakupim snagu. Vratila sam se kući i zaključala u svoju sobu. Iako mi je rekao da neću imati problema, samo par sai nakon počela sam se osjećati loše, mislila sam proći će… dva dana sam trpila, skrivala se od roditelja, govorila da sam prehlađena, a onda su bolovi postali tolio izraženi da nisam mogla trpjeti. SVE SAM PRIZNALA MAMI… Kada sam došla u bolnicu bilo je prekasno za bilo kakvu intervenciju spašavanja mojih reprudoktivnih organa.

BONUS ISPOVEST:

MISLILA SAM DA ĆU PASTI U NESVEST OD UZBUĐENJA: Niko mi nije tako žestoko lizao!

 

Nisam nikad o sebi mislila da sam lepotica, nisam bila manekenski tip, uvek je tu imalo “malo viška” i od napred i od pozadi što me je činilo inferiornom pred drugim devojkama koje su bile vitke i imale manekenski stas.

Ubeđivanje drugarica i starijih udatih žena da muškarci vole obline, velike zadnjice, jake noge i velike grudi nije pomoglo i tako sam do svoje 19- te imala tri veze, u poslednjoj doživela i prva iskustva u sexu. Na more sam otšla sa dve drugarice, koje su imale momke ali su oni ostali u gradu zbog posla. Smestile smo se, dani su počeli da se nižu, plaža, izlazak, plaža… Malo izgorele pa preplanule. U vili ispod našeg apartmana se smestio bračni par od nekih pedesetak godina.

Žena je bila prezgodna i lepa za svoje godine a i njen suprug koji je izgledao odlično za svoje godine. Moje drugarice su ga komentarisale svaki put kad prođemo pored njihovih vrata ili kad ga vidimo, on bi se uljudno javio i mi bi otišle. Nisam obraćala pažnu na njega. Osmog dana našeg letovanja sam ostala u apartmanu dok su njih dve otišle na plažu. Videla sam njega kako se vraća verovatno iz prodavnice jer je nosio kesu koja se u toj radnji dobija. Spazio me je i pozdravio. Pitao je što nisam na plaži. Rekla sam da ću popodne. Pozvao me je da svratim dole na piće ako hoću. Reko što da ne, prejako je sunce, dobro će doći mao druženja i razgovora sa ovim parom.

Sišla sam i pozvonila, on je otvorio. Imao je na sebi šorts i majcu. Ušla sam i videla da njegove supruge nema. Pitala sam gde je, a on je rekao da je otišla na jednu udalljeniju “rajsku” plažu sa nekom njenom poznanicom a on će im s ekasnije pridružiti. Osetila sam se glupo, ali me je pozvao da sednem i ponudio kafom, pićem. Ma hajde, sela sam, krenulo je ćaskanje, da li imam dečka, odakle smo.rekao mi je da su u braku 24 godine dece nemaju, da su iz Beograda…posle oko pola sata sam ustala da idem gore ali mi je on rekao da me želi odmah i sada i da sam mu se dopala na prvi pogled! Rekla sam da prvo on je oženjen a drugo uopšte za sebe ne mislim da sam lepa.

-Prelepa si..imaš sve što jedna lepa žena treba da ima…što se vidi mala-uhvatio me je za ruku, privukao i poljubio, gurnuvši mi jezik do grla..Htela sam da ga odgurnem ali sam ga samo zagrlila dok me je ljubio milujćci me svuda. Ljubio me je po vratu. Imala sam kratku letnju haljinu na sebi i osetila sam kako je podiže. Samo sam poslusno podigla ruke i pustila da mi je skine. Ostala sam u gaćicama i brusu. Poveo me je do kreveta i počeo da me ljubi svud skinuvši mi brus, uzivao je u mojim grudima, grickao ih ljubio i mesio. Majstorski je to radio. Spustao se lagano ližući me po stomaku, samo mi je smakao gaćiće i pčeo dole da me lize. To me je raspametilo, prelepo je bilo…Skinuo ih je i ostala sam gola…žestoko me je lizao, gurao mi je jezik, pa jedan prst pa dva..glasno sam uŽivala..Ustao je i skinuo majicu i šorts. Ugledala sam njegov ukrućeni koji je bio duplo veći nego kod mog bivšeg dečka. Ponovo je legao pored mene i nastavio da me liže. Dugo. Raspametila sam se. Pitao me jesam “pušila” nekad. Nisam naravno.

-Hoćeš? Nisam nista rekla ali sam uzela tu stvar u usta i kako sam znala da ga ne povredim zubima. Prvi put. Uživao je videla sam a ja sam se trudila da mu bude lepo. Onda se podvukao od mene i počeo da me lize dok sam ja njemu pušila. 69 poza. Osećala sam se da ću eksplodirati, lizao me je žestoko, ja sam uzimala njegov …sšto jače i više…Okrenuo me je na leđa, raširio me i počeo je da ulazi..prvo malo, pa malo više dok nije ušao ceo. Glasno sam uživala i preglasno da je nekad morao da mi rukom začepi usta. Stegla sam ga butinama i rukama i poželela da se ovo nikad ne završi uz glasne uzdahe. On je ubrzavao a ja sam osećala da sam ispunjena tom njegovom velikom batinom i da mi je ovo ustvari prvi put. Dok mi je nabijao ljubio me je po vratu, grudima, mrsio kosu …

Posle nekog vremena me je okrenuo i ušao otpozadi. Uhvatio me je za kukove i počeo žestoko da se nabija. Stavio i je ruku na usta da ne vrištim i ubrzavao, a ja sam izluđivala. Prelepo je. Nekad bi me jako pljesnuo po guz, a posle toga ponovo je bio na meni i u meni i pitao me gde bi želela da svrši..

-Pa gde želiš?

-Među tvojim sisama-rekao je. Samo sam se ponudila. Stavio ga je među njih i skupio ih. Nisam probala ovo nikada i bilo je lepo, uživala sam. Posle nekog vremena osetila sam toplu težnost kako me prska po bradi, licu, vratu i sliva se. Osetila sam i ukus, bilo je toga svuda. Posle svega smo seli i pričali.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt