Sumnjao sam u ženu, ali sam se tješio da umišljam – Ispovesti
Ispovesti

Sumnjao sam u ženu, ali sam se tješio da umišljam

Prije godinu dana prvi puta sam posumnjao da me žena vara. Tješio sam sebe da sve umišljam i da je neka kriza, ali… iz dana u dan sve je bilo očiglednije da ima drugoga. Sve češće je išla na službena putovanja, kao nikada prije.

Prošli vikend je takođe imala “seminar”. Odlučio sam da je pratim i moje sumnje su se polako počele obistinjavati. Nije išla u pravcu grada gdje je rekla da ide, već je skrenula prema jednom vikend naselju. 10-ak minuta kasnije za mene je uslijedio nezapamćen šok. Na kapiji jedne od vikendica moju suprugu je dočekala, vjerovali ili ne njena šefica sa posla.

Kroz glavu mi je prolazilo milion scenarija,moja supruga sa njom, cijeli život me lagala na takv način.

BONUS:

Iskreno dobar i zgodan dečko sa smislom za humor sve je o čemu sanjamo

Jedna je anketa, u kojoj je sudjelovalo više od 2000 žena, otkrila kako nijedna nije bila u potpunosti zadovoljna muškim rodom. Cilj ankete zapravo je bio otkriti u kojoj mjeri muškarci ispunjavaju ženska očekivanja. Pa je tako otkriveno da dečki ispunjavaju manje od 70 posto naših očekivanja. Anketirane žene nabrojile su stotine mana koje su s vremenom spoznale.

U najčešće muške ‘falinge’ spadaju nesposobnost obavljanja više poslova odjednom, nedovoljan trud oko partnerice te način na koji voze i ponašaju se za vrijeme vožnje. Ostavljanje otvorenih vrata toaleta, lošije higijenske navike i buljenje u sportske prijenose također su se našli na podužoj listi.

Otkriveno je još nešto: žene su itekako svjesne nedostataka svojih partnera pa nemaju nikakve iluzije. Mnogo su realnije kad je riječ o očekivanjima. Također su svjesne svojih mana i manje od muškaraca zatvaraju oči pred njima.

Trećina žena priznalo je da će dopustiti partneru da gleda utakmicu ili će tolerirati da im je odjeća razbacana ako im vrate uslugu, tj. poslušaju ih u nečemu.

Kad su ih pitali kakav bi bio savršen muškarac, odgovori su bili skromni: mora biti dobra osoba sa smislom za humor i treba dobro izgledati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt