“Prevarila me pred vjenčanje” – Ispovesti
Ispovesti

“Prevarila me pred vjenčanje”

Moja sad već bivšta mnogo zgrešila za devojačko veče… Prešao sam 30u odavno, odlučih da zaprosim devojku i bolje da nisam. Nismo iz istog grada, putujem 70km dnevno, trudio sam se kao budala da uspemo. Za njeno devojačko veče bile su pozvane sve njene drugarice, koleginice, poznanice napravila ršum od kuće odlučio sam da ispoštujem njen devojački san da bude tu noć sa društom pa da je sledeći dan iznenadim dolaskom iako nije bilo u dogovoru da se vidimo. Obukao sam paro odelo, kravatu, cipele maximalno sam se trudio da je iznenadim dolaskom.

Došao sam kod nje kući prvo mi je bio čudan passat ispred njene kuće odlučio sam da uđem kao kod svoje kuće odmah sam primetio nered od iste noći, otišao sam gore na sprat da potražim buduću ženu svog života i za moje veliko iznenađenje zatekao sam je sa dva tipa u krevetu kada sam video noge su mi se odsekle, i dalje je bila pod desjtvom alkohola pa kad me videla da stojim na vrata krenula da galami na mene odakle meni pravo da dolazim nenajavljen itd… odmah sam raskinuo verdibu i sve bacio u vodu. Posle mi se izvinjavala, molila za oproštaj ja sam odlučio da više ne čujem za nju. Ne spavam nekad po 2-3 dana bez obzira kolko sam premoren ili ne. Muka mi je iz kuće više da izadjem. . . ne znam kolko ce ovo jos trajati, mislim da je već i previše. . . a gledam kakvi muljatori i kllipani imaju devojke, nije da podcenjujem, al defitivno devojke ne vole kad je neko dobar.

BONUS:

Mlađe je možda slađe, ali dolazi u paketu s nekoliko problema

Financijske teškoće

Nismo materijalisti nego realisti. Možda vam neće smetati plaćanje računa za večeru prvih nekoliko puta, ali s vremenom će vam to početi ići na živce, i to jako. Uz to, tu su putovanja na koja biste voljeli otići, a ne možete jer njegov povremeni posao ne može pokriti te troškove. Daleko od toga da biste trebali biti s nekim u vezi samo zbog novca, ali ako su njegove financije daleko od sređenih, legitimno je za očekivati kako će to prije ili kasnije postati (ozbiljan) problem.

Pije previše

S rizikom da generaliziramo, muškarcima je potrebno 35 godina da bi shvatili koji je to trenutak kad su popili previše piva. U međuvremenu ćete dosta vremena potrošiti na izvlačenje svog dragog iz kafića, pomažući mu kao malom djetetu da se razodjene i čekajući gotovo cijeli sljedeći dan da se naspava i dođe k sebi. Jednom rječju – dosadno. Odlična je stvar kada je muškarac umoran od napijanja i cijeni uživanje u butelji dobrog vina, a ne osjeća obaveznim ispiti je u 10 sekundi.

Previše radoznao

Opet generaliziramo, ali sve dok ne uđe u tridesete, vjerojatno nije isprobao ni približno koliko mu je potrebno na seksualnom planu da bi shvatio da je seks seks i da je ono što nosite u glavi mnogo seksipilnije. Mlađi dečki su predodređeni za ludosti i ako ga prije vremena pokušate smiriti, upustili ste se u bitku koju ćete izgubiti. Stariji frajer je prošao dovoljno toga da shvaća koliko ste divni i ne osjeća potrebu dokazivati svoju muškost zanimljivim dosjetkama upućenima konobarici ili bilo kojoj drugoj ženi s kojom dođe u kontakt.

Napaljen je

Ovo se može shvatiti i pozitivno i negativno, ali budimo realni – malo je onih žena koje imaju i vremena i želje za aktivnostima u krevetu šest puta na dan. Muškarcima u ranim dvadesetima, s druge strane, redovan seks predstavlja takvo uzbuđenje da će iskoristiti svaki mogući trenutak. Sve je to ok u početku dok su leptirići aktivni i jedno po drugome neprestano visite, no s vremenom njegovo konstantno inzistiranje počet će vam uzimati puno vremena i polako početi ići na živce. Ipak imate potrebu i za društvenim životom, sportskim aktivnostima u kojima nema seksa, a ponekad je užitak i pogledati u miru neki dobar film ili seriju.

On je… mlad

Osim ako zaista nije izuzetak, on vjerojatno obožava svoj PlayStation, filmove u kojima se eksplozije ne mogu izbrojiti, a kad netko u komediji ispusti vjetar, njemu je to urnebesno smiješno. Njemu pomisao na ozbiljnu vezu, a kamoli na brak, nikad nije ni prozujala glavom. Pa ako ste djevojka koja voli ozbiljne filmove, poznajete izraze kojima on ne bi lako pronašao značenje u rječniku stranih riječi i imate vlastito mišljenje o globalnoj ekonomskoj krizi, njegov dječački šarm brzo će izblijediti. Zabavite se, ali se ne zanosite kujući ozbiljne planove. Taj odnos ima svoj rok trajanja.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt