“Oženjen sam već 15 godina, moja žena je prezgodna” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Oženjen sam već 15 godina, moja žena je prezgodna”

Nakon izvesnog vremena „maltretiranja“ mog ponosa od strane njenih usana, nisam mogao više da izdržim. Svršavao sam dugo, činilo mi se kao da nikad neću stati. Tek tada su mi se malo opustili mišići i konačno sam malo došao k sebi. Uhvatila me za ruku i rekla:

Hajdemo do spavaće sobe, na tebe je red da pokažeš šta znaš

Ustali smo i laganim koracima otišli do njene spavaće sobe.

Legla je na krevet i stavila jastuk na glavu trudeći se da zauzme što je moguće ugodniji položaj. Uzeo sam njeno stopalo i počeo da joj masiram prstiće na nogama. Sklopila je oči i smešeći se, dala mi potvrdu da joj prija. Počeo sam lagano da joj ljubim stopala, krećući se naviše i ljubeći njene listove, kolena, butine. Koža joj je bila meka i glatka, ali mene je zanimalo nešto drugo, skriveno iza tog neverovatno seksi crvenog donjeg rublja.

Skinuo sam joj gaćice i ugledao slatku malenu rupicu među njenim nogama koja je u tom trenutku bila samo moja. Za trenutak sam podigao glavu i ugledao još jedan, meni nepoznat izraz lica, lica koje čezne za telesnim zadovoljstvom, a ja sam bio zadužen da joj pružim to zadovoljstvo. Spustio sam glavu… uzdah njenog zadovoljstva preplavio je spavaću sobu.

Bila je vlažna i sočna. Mazio sam je prstima i polagano milovao jezikom na trudeći se da ni jedan deo njene vlažne ribice ne ostane zapostavljen. Trzaji njenog tela i njeni uzdasi su mi davali podršku da nastavim sa ovom igrom jezika. Svakim mojim dodirom je bila sve vlažnija i ukusnija, a njeni uzdasi sve glasniji i melodičniji. Moj prst se našao u njoj.

Aaaaaaaaaah, želim teeeeee. Vrisnula je Mina.

Počeo sam jezikom polako da se penjem ne izvlačeći prst iz nje. Lizao sam joj pupak, stomak, njene čvrste grudi. Moje usne su se ubrzo našle na njenim. Uhvatio sam je za ruke i podigao ih visoko iznad glave. Opkoračila me.

Ulazio sam lagano, prateći ritam njenih uzdaha. Gledao je pravo u lice trudeći se da upijem svaki pokret njenih mišića na licu, svaki njen uzdah, njen osmeh zadovoljstva. Uživala je, videlo se to a ja sam bio srećan zato što sam bio deo te igre strasti i požude.

Ubrzavala je disanje a ja sam ubrzavao ritam mojih kukova. Nabijao sam ga sve žešće i jače. Njeni uzdasi su prelazili u vrisak. Njene ruke su pokušavale da se izvuku iz mojih, da me grli, grebe noktima. Držao sam ih sve čvršće, stezao jače, nisam joj dozvoljavao da se pomera dok sam ulazio brže i grublje.

Svršili smo istovremeno i glasno. Znojevi su nam curili sa tela, uzdasi se mešali. Bili smo tako bliski i osetio sam potrebu da uđemo jedno u drugo telima, da se stopimo, budemo jedno. Naslonila je glavu na moje grudi i pogledala me ponovo njenim prepoznatljivim prelepim osmehom.

Maleni, hajde da spavamo malo, baš si me zamorio, znaš?

Sklupčala se u mom zagrljaju, sklopila okice i utonula u san.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt