Danima sam van sebe – Ispovesti
Ispovesti

Danima sam van sebe

Udata sam 14 godina imam dvije kćerke, mlađa ima samo 3 godine i već danima sam rastrgana, van sebe. Desilo se se sasvim slučajno na jednom seminaru na kojem sam bila, ali od savjesti nemogu da spavam, da dišem, da živim.

Danas sam odlučila da sve priznam mužu, jednostavno ne mogu da živim sa tim teretom prevare. Kada sam mu rekla on je istog trenutka zaplakao. Znamo se skoro 20 godina i prvi puta u životu sam ga vidjela da plače, mislila sam da je to nemoguće, ali… BUKVALNO JE JECAO od bola. Ubrzo sam shvatila da bi ta istina bila više nego skupa i bolna ne samo za nas dvoje, već i za naše kćerke, shvatila sam da je to što sam uradila nešto zbog čega treba samo ja da ispaštam i patim i da se sama iborim sa tim.

Zagrlila sam ga i rekla mu da sam se šalila i da mu to nikada ne bih uradila. Ne mogu vam opisati taj trenutak, tu sreću na njegovom licu. Nakon svega sada mi je još teže, još više me boli, još više sam ljuta na sebe jer sam ga prevarila… ZAŠTO!? Zbog par minuta nekog glupog zadovoljstva koje mi ništa ne znači. Ne znam da li ću ikada sebi moći oprostiti ovaj moj grijeh, ali sama sam kriva i moram naučiti živjeti sa istim.

BONUS:

Svajpova udesno će biti k’o u priči! (pogotovo ako znate svoje dobre kuteve)

Ovako stoje stvari: Čini se da je za većinu svajpova udesno zaslužna tjelesna privlačnost. Jer ako netko nalikuje vašem princu iz bajke (ili vi njegovoj djevojci iz snova), logično je da ćete se spojiti. Moja je dužnost upozoriti vas da to ne mora biti potpuno točno – barem ne ako pitate Snappr, tvrtku koja uz profi fotografske usluge nudi i alat za analizu profilnih fotografija. A njihov je zaključak da uspješnost fotografije (više svajpova udesno) ne ovisi o tome kako izgledate, nego kako fotografirate.

Stoga, možete se i dalje oslanjati na prijateljicu da vam pomogne odabrati među stotinama identičnih selfieja… ili možete iskoristiti rezultate analize umjetne inteligencije koji će vaše profilne fotke učiniti privlačnijima. Izbor je, naravno, vaš.

2

Pokažite lijevu stranu lica

Točnije, onu koju će drugi korisnici vidjeti kao “lijevu”. Ljudsko oko skenira fotografije slijeva udesno i jednostavnije mu je pratiti tako postavljeno lice. Stoga se pobrinite da vam ta strana lica ne bude zaklonjena ili da ne ostane u sjeni.

Pucajte svisoka

Analize uspješnosti pokazuju da je visina s koje se snimate važna. Fotkajte se malo iznad razine očiju ili čak visoko iznad glave – takve fotografije privlače više pozornosti.

Pokažite lice… i malo tijela

Zapamtite, ne fotografirate se za životopis pa slobodno proširite kadar. Idealne su fotke od struka naviše – i gledajte u objektiv. Korisnici aplikacija prate vaš pogled pa će, gledate li u stranu, i oni možda učiniti isto te napraviti pokret prstom ulijevo.

Ostanite kod kuće

Statistika pokazuje da žene koje stave fotografije snimljene na otvorenom mogu očekivati čak 40 posto manje pozornosti. Važno je i u koje se doba dana snimate – najbolje je to učiniti kasno poslijepodne ili navečer. Cool pojašnjenje: kad je svjetlo slabije, zjenice vam se šire. A raširene su zjenice biološki znak uzbuđenosti pa biste mogli privući više frajera čistom podsvijesti.

Obogatite fotku bojama

Navodno čak 60 posto korisnika aplikacija za upoznavanje stavlja na profile fotke loše zasićenosti boja. Ako malo pomaknete klizač na kojem piše “Saturation”, fotke će vam izgledati življe i isticat će se među ostalima. Čak i ako vam se čini da fotka izgleda savršeno, nabrijte je još mrvicu. (Samo pazite da ne pretjerate.)

Fotkajte se uz dečka ljubimca

Znanost je jasna: poziranje s ljubimcem donosi vam više svajpova. Možda zbog ljubimca odajete dojam brižne i osjećajne osobe (spremne da jednom postane dobar roditelj). Ali, stvarno, kome treba istraživanje – pa pogledajte samo tu slatku njušku!

Nosite nešto crveno

Ili stavite crveni ruž. Crvena boja privlači pozornost i povezujemo je sa snagom i hrabrošću.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt