Zbog iskrenosti gubim dečka – Ispovesti
Ispovesti

Zbog iskrenosti gubim dečka

Rekla sam dečku da se desi da osetim nešto između mene i najboljeg druga, ali da svakako nikad ništa među nama nije bilo niti će biti jer znamo da povučemo granicu i znamo da nismo jedno za drugo.

Dečko je tada napravio scenu kakvu ja nikad ni od koga nisam doživela. Sve se promenilo od tog razgovora. Prvo mi je pravio ljubomorne scene kad god bih se čula ili videla sa drugom, vređao me i podbadao, a onda je i to prestao. Postao je hladan prema meni, retko se čujemo i viđamo, vidim da nam se smeši raskid…

Žao mi je samo što zbog naivne iskrenosti prolazim kroz ovaj pakao. Mislila sam da je dovoljno razuman i zreo da me razume…

BONUS:

Isprobala sam ‘karezzu’: Novi seks trend koji dolazi bez orgazma

Pitaš se što mi je prolazilo kroz glavu dok sam ležala na krevetu nogu prekriženih iza glave, čekajući da on penetrira u mene straga? Glumeći ovaj seksi perec, zapitala sam se naglas: “Je li ovo uopće moguće? I je li… zabavno?”, na što mi je dečko odgovorio: “Pa… mislim da je?”

No, vratimo se na početak. Moj trenutni dečko i ja u vezi smo već neko vrijeme; točnije, osam punih godina i onda još malo. Ipak, to nas ne sprječava da svoj seksualni život održavamo vrijednim filmova za odrasle. Zapravo, ne pada mi na pamet što dosad nismo isprobali – na brodu, u gumenjaku, sprijeda, straga… jela sam krofne s njegovog penisa, zaboga!

Drugim riječima, seksmo se poput porno zvijezda koje se pripremaju za ulogu života i u tome jako uživamo. S druge strane, umorna sam. Jako sam umorna. Postoji samo određeni broj načina na koje se možeš pozicionirati prije nego nešto istegneš.

A onda sam se susrela s “karezzom”, osjećajanim, senzualnim odnosom s naglaskom na povezanost. Bitna razlika između uobičajenog seksa i ove staro-nove vrste umjetnosti je ta da karezza orgazme tretira kao ugodan bonus, ali ne i zvijezdu predstave. Sam izraz potječe od talijanske riječi “carezza” (dodir) i, iako koncept postoji još od 1844. Godine i dobro je poznat u tantričkom svijetu, tek sada pronalazi svoj put u spavaću sobu “običnih ljudi”.

Da bi stvar bila bolja, stručnjaci tvrde kako će, ako je dobro izvedena, karezza seks transformirati u čudesnu fuziju obostranog užitka.

Da raščistimo par stvari, ja definitivno nisam tip cure koja će partnera duboko gledati u oči, uživajući u klimaksu nježno ispuštajući suze radosnice, ali kao što sam već rekla, i meni su potrebne pauze od svog uobičajenog akrobatski nabijenog seksualnog života. Osim toga, koga ne bi privukla ideja u kojoj ćete tvoj partner i ti na trenutak postati jedno i osjetiti nešto što se može opisati jedino kao “izvan ovoga svijeta”?

“Pokreti u karezzi obično su vrlo spori budući da ne jurimo prema ikakvom konačnom cilju poput orgazma”; kaže dr. Laurel Steinberg, klinička seksologinja i stručnjakinja za veze. “Umjesto toga, naglasak je na dodirima, držanju i trljanju.” Drugim riječima, naglasak je na putovanju, a ne na odredišnoj točki. I, iako je penetrativni seks i dalje dopušten, ova vrsta odnosa vrti se oko predigre. Na steroidima.

Rezultat? Potpuno nova razina osjećaja. Istraživač seksa, Steve McGough ističe: “Naši digitalno prekomjerno stimulirani u velikoj su nas mjeri natjerali da izgubimo povezanost s nekim dubljim djelovima samih sebe.” Zahvaljujući ovom sve popularnijem načinu vođenja ljubavi, svojim umovima dajete priliku da se ponovno povežu, ali i tebi da se ponovno povežeš s vlastitim tijelom.

Idemo polako. Jaaaako polako.
Subotnja večer bila je naš prvi test. Svjetla su bila prigušena, u pozadini je svirao The Weeknd, a dečko i ja bili smo potpuno spremi isprobati u doznati u čemu je tajna. Pogledali smo se ravno u oči i jedno drugome obećali da se nećemo početi smijati bez obzira na to koliko će situacija (možda) biti neugodna.

Prvih sat vremena proveli smo potpuno obučeni uživajući u poljupcima i laganim dodirima. Bilo je teško oduprijeti se požurivanju na samom početku, ali onda je postalo… bolje? Osjetiti njegovu erekciju preko hlača, ali ne biti u mogućnosti išta učiniti bilo je frustrirajuće na najbolji mogući način. Masirali smo si stopala – što mi se na početku činilo kao odvratna ideja, ali sam s vremenom postala toliko napaljena da me svaki komadić gole kože dodatno uzbuđivao.

g

Zatim smo se postepeno počeli svlačiti, skrećući pogled jedno s drugoga samo kako bi pronašli gumbe i patente. Po prvi smo se put stvarno dobro pogledali što me u potpunosti izluđivalo jer je svaka stanica u meni željela da me zgrabi i uđe u mene. Potpuno goli, pridavali smo pozornost svakom djeliću naših tijela, istražujući ih prstima, a onda usnama, počevši od 10 minuta raja s njegovom glavom među mojim nogama. Onda smo se nastavili ljubiti uzimajući kratke pauze u kojima smo uživali u pogledima i dugim zagrljajima. Kada smo napokon došli do onog pravog seksa i to u misionarskoj pozi, cijela je priča trajala otprilike jednu minutu. Ipak, orgazam smo doživjeli zajedno i to u identično vrijeme. Nakon seksa, ostali smo ležati u zagrljaju prije nego smo u isti glas rekli: “Wow, ovo je bilo odlično.”

Osvrt na karezzu
Unazad gledajući, imam nekoliko stvari koje želim reći. Prvo: ljubljenje je najbolji osjećaj ikad! Ponovno sam se osjećala poput tinejdžerice, a sav onaj kontakt očima naveo me da shvatim da zapravo vrlo rijetko stvarno gledam svog dečka. Čepiće u uši za vas alergične na ove sentimentalne komentare, ali naš me mali eksperiment podsjetio na to koliko mi je privlačan i koliko ga volim. Bez pretjerivanja, ta je večer bila čarobna i kad bi tim osjećajem mogla puniti boce i prodavati ga, bila bih bogatija od Elona Muska.

S time na umu, karezza vjerojatno nije nešto što bih prakticirala jednog uobičajenog četvrtka. Zapravo, na ovu vrstu seksa gledam kao na nešto što bih svima preporučila bar tu i tamo kao podsjetnik na vaše osjećaje ili kao na nešto čime ćete se, nakon svađe ili odvojenosti, ponovno povezati. S time se složio i moj dečko unatoč tome što je obožavao osjećaj povezanosti u kojemu smo oboje uživali. Da se razumijemo, nema ništa loše u našim uobičajenim rutinama (obrnuta kaubojka može biti jednako uzbudljiva i orgazam je baš UVIJEK super stvar), ali ponekad se jednostavno ne želiš zapetljati poput prezle. Nismo grickalice, mi smo cijeli prokleti obrok.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt