“Zaljubio sam se u profesoricu sa fakulteta” – Ispovesti
Ispovesti

“Zaljubio sam se u profesoricu sa fakulteta”

“Sviđala mi se profesorica na fakultetu, gledao sam u nju kao lud.

Pravio sam se poglup i tražio instrukcije, samo iz razloga da ostanem s njom nasamo. Dok mi je objašnjavala ja sam gledao u njeno tijelo, ništa nisam slušao.Kad bi me upitala nešto pravio sam se da ne razumijem samo da bih duže ostao.

Zadnji put smo instrukcije dogovorili kod nje kući. Malo sam poranio a kad sam pozvonio na vrata ona je izašla u uskoj spavaćici. Bez imalo stida me pozvala da uđem.

Zbunio sam se a ona i je tada rekla, da zna koja je moja namjera i da je provjerila moje ocjene i zna kakav sam student.

Naravno desilo se, i od tad su se te instrukcije ponavljale sve češće i češće.”

BONUS ISPOVEST:

 

OTPOZADI DO VRHUNCA: Džinovski gospodin Jakša me je treskao kao poludeli dečak!

Kada imaš 18 godina, a tvoj dečko 20, samo ti je seks u glavi, po ceo dan. Tako je bilo sa mnom i sa Milanom. Oboje smo već bili iskusni i znali smo šta radimo i ništa nam nije bilo strano. Sa njim sam prvi put probala analni seks i svidelo mi se.

Da vam otkrijem caku: sve je u pripremi guze, da bi to išlo kao podmazano. Milan je voleo svoj penis da naziva gospodin Jakša, jer je to bilo tepanje njegovog prezimena i kako on kaže, velikog ponosa.

Ipak, jedno veče smo uspeli da odemo korak dalje. Posle kratke predigre, on je ušao u mene i počelo je ludi ringišpil. Prvo mi je podigao noge, da krenemo s klasikom. Onda me je položio na bok i nastavio da udara sa nekim ludačkim osmehom punim požude. Verujte, i ja sam slično reagovala dok je prodirao u mene, posebno insipirisan, pogađajući sve prave tačke.

Na kraju me je obrnuo zguza i nastavio u istom ludom ritmu. Kad ovako opisujem, deluje da se sve odigravalo brzo. Ma kakvi. Kada smo počeli otpozadi, ušli smo u drugi sat divljeg, lepog seksa.

Jebao me je kao nikada do sada. Stenjala sam kao malo dete koje vrišti na ringišpilu. Njegov topli kurac od pola metra (imala sam takav utisak) me je napunio odjednom!

Svršio je brzinom svetlosti, a ja sam samo osetila kako se topla sperma klizi niz moje butine. Ah koliko je bilo dobro.

Kako ne bih ja ostala uskraćena, spustio se dole i počeo da mi liže mačkicu kao pravi poznavalac G tačke. Prstići i jezik radili su kao centrifuga, a ja sam osetila da mi se zavrtelo u glavi, želela sam još i još.

Svršila sam mu po ustima, a on je sve to lepo progutao.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt