Ne znam šta da uradim sa kćerkom – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam šta da uradim sa kćerkom

Ne znam šta da uradim sa kćerkom… Juče sam se ranije vratila sa posla, nisam se osjećala dobro, a ono što sam zatekla kod kuće učinilo mi dan, ma cijeli život još težim i gorim. Čim sam ušla čula sam nekoga u spavaćoj sobi.

Iskreno posumnjala sam da me muž vara, ali desilo se nešto gore. Zatekla sam kćerku sa muškarcem u mom krevetu, grozno, a onda je usljedio još veći šok kada sam vidjela sa kim… sa rođenim sinom moje sestre koji je isto tako maloljetan.

U šoku sam ih razdvojila, ali još veći šok je uslijedio kada su mi jednoglasno rekli da se ne mješam u njihove živote i da će se čim napune po 18 godina vjenčati bez obzira na sve. Tu nisu stali sa šokiranjima. Kada sam im zaprijetila i rekla da je tako nešto nemoguće, rekli su mi ako im ne dozvolimo da će se potruditi da ona ostane dtrudna i tada im niko ništa neće moći. Imaju nepunih 17 godina i aš sam u šoku, ne znam šta da radim, kome da se obratim… djeluju mi ozbiljno. Bože kud baš meni ovo da se desi

BONUS ISPOVEST:

OPALIO SAM SESTRU MOJE DEVOJKE: To mi je bilo najluđe i najuzbudljivije iskustvo u mojoj j***čkoj karijeri

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i njenu mlađu sestru Anu, o kojoj će biti više reči u tekstu koji sledi.

Maja i ja živimo zajedno u iznajmljenoj garsonjeri i to je naše ljubavno gnezdo. Svakodnevni seks se podrazumeva. Od kada delimo krevet, spavamo potpuno goli. Odličan je filing kada nam se ispod pokrivača dodirnu gola tela, a da ne spominjem moje snažne erekcije ujutru koje Maja iskoristi za odličan zornjak. Ma super mi je cupi!

Konačno je stiglo toplo leto i moj godišnji odmor. Sa obzirom da za letovanje para nismo imali, moje slobodne dane odlučili smo provesti u Majinoj porodičnoj kući kod njenih roditelja, i naravno njene sestrice.

Nismo se ustručavali od naših redovnih aktivnosti u njenoj devojačkoj sobi. Dakle, i dalje smo upražnjavali redovan seks kao i to da spavamo goli.

Već prvog jutra iznenadila nas je njena sestra Ana, tako što nam je uletela u sobu upravo nakon redovnog zornjaka i ljubakanja posle toga. Maja upravo ustala u nameri da ogrne mantil i ode u kupatilo, dok sam ja, još uvek opušteno i potpuno go leškario na krevetu. Ana je naglo zakoračila u sobu, stala pored kreveta i odmeravala me je. Primetio sam njen prodoran pogled na mom penisu.

– Šta ćeš ti ovde?! Marš napolje, glupačo! – viknula je Maja na svoju sestru, i izgurala je napolje.

– Jao, sejo, kako ti je dobar frajer. Baš mu je lep kurc. – čuo sam Anin glas iz hodnika.

Nakon tog našeg „susreta”, Ana je počela da mi se zavodnički osmehuje i da tajno flertuje sa mnom. Iskreno, prijalo mi je to, sa muške strane gledišta. Lepa je to devojka, prilično zgodna i mlađa od Maje nepune dve godine. Nisam mogao odoleti zavodničkom flertu jedne takve mlade lepotice, prihvato sam njenu igru.

Nekoliko dana nakon onog našeg „susreta” u sobi, Maja je sa roditeljima trebalo da ode na nekavu veliku vašarsku pijacu. Sa obzirom da se tamo kreće rano u jutro, nije bilo šanse da ja odem sa njima, a i imam odbojnost od takvih mesta. Odlučio sam ostati u krevetu, a Maja mi je rekla da se neće vratiti pre 11 sati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt