Moram spasiti svoga sina, ali kako? – Ispovesti
Ispovesti

Moram spasiti svoga sina, ali kako?

Moram spasiti svoga sina, ali kako… Moja snaja vara mog sina i cijeli grad o zna samo moj sin, KONJ to ne zna. Pokušavala sam ga urazumiti, otvoriti mu oči, ali on je slijep pored svega.

Juče dok je on bio na poslu ona je provela cijeli dan u spratu sa nekim, meni pred nosom, još se nakon svega pojavila bez srama preda mnom. Tada sam je od bijesa ošamarila, a ona je nakon toga samo rekla “HVALA DRAGA SVEKRVO… Znači da sve ovo što ti radim ima efekta… LUDIŠ!”

Kao neki đavo je, ni na koji način je ne mogu povrijediti, a što sam gora prema njoj ona je sve ponosnija na sebe i sve sretnije, kao da joj je cilj da me otalno izludi, što mi je na kraju krajeva i rekla. Stvarno ne znam šta da radim da spasim mog sina, a i sebe… stvarno ću da poludim

BONUS ISPOVEST:

PREVARILA SAM MILANČETA DOK JE BIO U NEMAČKOJ: Kad zasvrbi, tu je komšija!

Uvek sam maštala da se dobro udam u veliki grad, ali je sudbina htela da ostanem u svom malom selu.

Za sve je kriva moja pička! Da, da, dobro ste čuli! Zbog moje pičke sudbina me zakucala u selu gde i danas boravim. Pička je počela rano da me svrbi željna kurca i jebanja, ali to je u maloj sredini, poput mog sela, malo teže izvodljivo. Znate kakve su to sredine gde je teško sakriti od znatiželjnih očiju i šta ste danas ručali, a kamo li s kim ste se jebali.

Mog Milančeta znam od malih nogu. Stariji je od mene dve godine i igrali smo se kao deca po seoskim sokacima. Te dečije igrice nisu nagoveštavale da će on biti moj jebač za ceo život i da ću ga zbog toga zavoleti. Dok sam maštala da se udam u veliki grad, budućeg muža nisam zamišljala kao lepog, zgodnog i pametnog, nego bogatog i dobrog jebača. Još dok mi nisu probušili pičku bilo mi je to bitnije od lepote i pameti, a kad sam prvi put osetila kurac u pički znala sam da je to ispravna odluka. Kako smo rasli to smo, Milanče i ja poprimali lepu formu muškarca i žene. Milanče je postao baš zgodan momak, čak je i kratku bradu puštao, a meni su sise lepo narasle do dobre trojke, ali čvrste i loptaste da ih je bilo milina gledati.

Samo, od gledanja nisam imala nikakve koristi. One su htele da ih neko dira, mesi, da te ruke posle pređu i na pičku i da je pripremi za kurac. Ma drkala sam ja pičku kad god mi se digne, hoću reći, kad god me zasvrbi, ali to nije isto. Nisam se plašila ni prvog puta. Pa šta! Malo će me zaboleti, ali će posle toga pička uživati. Ma šta više da otežem! Jebao me prvi puta moj Milanče i ništa nije bolelo. Valjda je pička toliko očekivala kurac da je i zaboravila na bol. Uživala sam u tom prvom putu, podjednako kao što i danas uživam u jebanju s tim što danas imam toliko iskustva da svaki kurac mogu dignuti i naterati ga na jebačinu. Skrivali smo tu našu jebačinu i snalazili se na razne načine da bi se kresnuli. I dalje sam maštala da se udam u veliki grad, ali to nema veze s mojom željom za jebanjem, ali….To „ali“ me je zajebalo i nije mi žao.

Jednom smo se iskrali u šumarak pored jezerceta i…. šta da vam pričam….. Milanče me napumpao. Jebiga, toliko smo se zaneli u jebačini da ga Milanče nije izvukao na vreme. A bilo mi lepo! Svaki njegov orgazmički trzaj sam osetila u pički, svaki mlaz njegove sperme dok je punio pičku, čak sam rukama pomagala da se što više nabija dok je puni. I kako to biva u maloj sredini, kad mi je počeo rasti stomak ubrzo je usledilo venčanje. Moji snovi o velikom gradu su nestali, ali, kažem nije mi krivo, jer sam dobila to što sam htela – dobrog jebača. Osim toga, kao što rekoh, Milanče je bio i lep i zgodan.

Prešla sam da živim u njegovu kuću, gde me čekalo puno seoskih obaveza, jer je živeo samo s majkom. Kurac sam imala kad sam htela, a Milanče isto željan pičke. Pošto sam zatrudnela, Milanče ga više nije vadio iz pičke. Obožavala sam te njegove trzaje dok mi puni pičku, često i sama luđački svršavajući. Znali smo se pojebati i na njivi, seniku, kuhinji, kupatilu, ma i na terasi naveče kad se selo umiri i svi spavaju. Nisam više čekala da me pička svrbi. Čim malo zasvrbi, a ja na kurac. Valjda zbog toga što su mi rano počeli da mi pune pičku, nisam preterano volela spermu u ustima. Ne kažem da mi Milanče ponekad ne strpa kurac u usta i nabija ga sve dok ne svrši, ali mislim da je puno lepše kad puni pičku nabijajući se do kraja u transu. Ni drkanje ne volim preterano! Pička je ta koja treba da izdrka svaki kurac. Možda je to i zbog toga što nisam prošla fazu ljubakanja, pipkanja, drkanja i pušenja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt